Placa Compactoare

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Placa Compactoare, un produs Stanley. Placa compactoare are o putere nominala de 4800 W si efectueaza rotatii in gol de 5500 rpm. Este echipata cu un motor puternic de 6.5 cai putere, ceea ce o face foarte eficienta in compactarea terenului. Forta centrifuga a placii compactoare este de 13000 N, ceea ce asigura o compactare eficienta a solului.

Placa compactoare este construita pentru a putea compacta diverse tipuri de soluri, precum pamantul, nisipul, pietrisul si pavajele de beton. Aceasta este adesea folosita pentru lucrarile de reparatii in deplasare, gradinarit si amenajarea teritoriului.

Una dintre caracteristicile sale importante este rezervorul de apa, care este utilizat pentru a umecta terenul in timpul compactarii. Acest lucru ajuta la stabilizarea terenului si la obtinerea unei compactari mai bune.

Placa compactoare este compacta si usor de manevrat, ceea ce o face usor de utilizat. Are un design ergonomic si maner confortabil, ceea ce permite utilizatorului sa o manevreze cu usurinta si sa o controleze cu precizie.

In concluzie, placa compactoare este potrivita pentru compactarea diverselor tipuri de soluri si este echipata cu caracteristici care o fac eficienta si usor de utilizat. Este o alegere excelenta pentru lucrari de reparatii, gradinarit si amenajari de teritoriu. Categoria Scule Constructii.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Unelte Constructii:
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Lungimea de unda a fasciculului luminos este de 515 nm / 650 nm, ceea ce asigura un nivel optim de vizibilitate. In plus, nivela laser dispune de 3 moduri de selectare a luminozitatii: economic, normal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui ciocan demolator este functia AVT (Anti-Vibration Technology) care reduce vibratiile, asigurand astfel un confort sporit in timpul utilizarii. Sistemul de..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, ciocanul rotopercutor are dimensiuni de 599 x 149 x 287 mm si o greutate de 10.9 kg conform standardelor EPTA. Acesta vine cu un cablu de alimentare de 4 metri..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.