Pistol Pneumatic Batut Cuie

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Pistol Pneumatic Batut Cuie, un produs Senco. Pistol pneumatic batut cuie bn semipro nsculele pneumatice semipro sunt concepute sarcini usoare precum si utilizatorii semi profesionisti care au nevoie sau foloseasca sculele in mod frecvent. Sculele pneumatice semipro series sunt dotate piedica butonului actiune maxima utilizatorului. Sculele pneumatice din semipro beneficii. Construit la standarde cele mai inalte ofera un desgin modern fabricat din inalta calitate. Bate cuie fara floare pana. Control ajustabil al adancimii. Maner confortabil. Carcasa din aluminiu. Indicator reincar carepistolul utilizeaza cuie de. lungimea aplicatii asamblare mobilier sertare dulapurirame tablouri elemente decorative. Categoria Pistoale. Pentru preturi avantajoase vezi Pistoale Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Set Capsatoare Pneumatice
Set Capsatoare Pneumatice

Setul de 3 capsatoare pneumatice este un ansamblu format din trei astfel de instrumente, alimentate cu aer comprimat. Acestea sunt proiectate special pentru a efectua operatiuni de capsare in mod eficient.
Ciocan Batut Cuie
Ciocan Batut Cuie

Magazia de cuie cu un unghi de 30-34 grade este complexa si va accepta majoritatea cuielor in banda cu cap D si cu cap descentrat de pe piata. Carligul rotativ de agatare la curea sau pe grinda asigura.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Design ergonomic: Designul ergonomic al pistolului asigura confort in timpul utilizarii si reduce oboseala mainilor. Motor fara perii: Este echipat cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o autonomie.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Pistolul de batut cuie cu gaz este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o varietate de aplicatii in constructii si asamblare. Adancimea de gaurire si insurubare ajustabila: Utilizatorii pot.
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite

Ciocanul cuie este echipat cu un motor puternic de 18V XR cu doua trepte si fara perii, livrand performante excelente in fixarea cuielor in profile pregaurite din metal. Designul ergonomic al sculei permite.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Masina de gaurit cu coroana diamantata are o putere de 2500 W, fiind alimentata la o tensiune de 230 V si 50 Hz. Aceasta are un reductor mecanic cu 3 trepte de turatie, care permite ajustarea vitezei de..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are un control constant al vitezei, ceea ce inseamna ca aceasta va ramane constanta in timpul utilizarii, indiferent de presiunea aplicata sau de rezistenta materialelor...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Unul dintre aspectele importante ale acestui stemuitor este functia Soft Start, care asigura o pornire lenta a masinii, protejand astfel atat aparatul, cat si reteaua electrica. Aceasta inseamna ca stemuitorul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.