Pistol Batut Cuie Statie Incarcare

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Pistol Batut Cuie Statie Incarcare, un produs Dewalt. Pistol batut cuie dcn ga lithi fara acumulatori si statie incar caresistem acumulatori lithi vfara acumulatorifara statie incar careadancimea fixare poate fi ajustata prin intermediul unui selector gradat amplasat pe partea laterala pistolului. Modul single shot atunci cand necesara precizie maxima fixare cel secvential asigura eficienta si economie timp frecventa pana la capse pe secunda. Faptul ca pistolul are nevoie gaz butan ca alte pistoale permite utilizarea pana la si in prezenta umiditatii. Cuie ultima generatie lithium brushless ga. Cea mai importanta tehnologie din lumea cuielor. compact usor si ergonomic care face pistolul usor si confortabil utilizat in acelasi timp rezistent in cele mai dure aplicatii. Motor fara perii care ofera durabilitate care poate fi depasita gama compacta. Mecanism eliberare cuielor blocate fara instrumente. Pistolul are un dispozitiv blocare in care previne tragerea accidentala garantant maxima utilizare. Categoria Pistoale. Pentru preturi avantajoase vezi Pistoale Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Set Capsatoare Pneumatice
Set Capsatoare Pneumatice

Setul de 3 capsatoare pneumatice este un ansamblu de instrumente profesionale utilizate pentru operatiuni de capsare. Acestea sunt alimentate cu aer comprimat, oferind o performanta excelenta si o precizie.
Ciocan Batut Cuie
Ciocan Batut Cuie

Magazia de cuie cu un unghi de 30-34 grade este complexa si va accepta majoritatea cuielor in banda cu cap D si cu cap descentrat de pe piata. Carligul rotativ de agatare la curea sau pe grinda asigura.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Design ergonomic: Designul ergonomic al pistolului asigura confort in timpul utilizarii si reduce oboseala mainilor. Motor fara perii: Este echipat cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o autonomie.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Motor puternic: Acest pistol este echipat cu un motor puternic, care permite utilizatorilor sa bata cuie cu usurinta in materiale dure, cum ar fi lemnul tare sau betonul. Livrat cu 2 acumulatori: Pistolul.
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite

Ciocanul este proiectat cu doua trepte de viteza, permitandu-va sa ajustati puterea in functie de lungimea cuielor utilizate. Acest lucru va permite sa beneficiati de o autonomie mai mare, tragere mai.
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina de strans cu impact cu doi acumulatori este echipata cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa lucreze..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Cu un nivel de zgomot de 91 dB(A), acest ciocan rotopercutor are un nivel redus de presiune acustica, asigurand un mediu de lucru mai confortabil. Nivelul de putere sonora este de 102 dB(A), iar nivelul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.