Nivela Laser

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Nivela Laser, un produs Stanley. Nivela laser st cubix next generation dioda verdenivela laser autonivelare acest dispozitiv proiecteaza lumina lase in forma cruce unghiuri de. Prevazuta un sistem fixare pe trepied prindere sau pe alte dispozitive fixare prindere cum cel din setul livrare. Se alimenteaza baterii si echipata dioda laser din clasa ii. Prevazut buton pornire culisant pozitii laser vertical laser orizontal sau ambele lasere aprinse simultan raza acoperire laser metri. Clasa precizie liniei laser garanteaza margine eroare in valoare la dioda laser calsa intensitate nm. Functia blocare pendulului rotejeaza diodele laser ca transportul nivelei laser sau fie in siguranta. Imbracata un strat cauciuc ridica calitatea produsului executata clasa protectie plaja autonivelare timp autonivelare sub secunderezistent la caderi metriautonomia bateriilor ore. Pachetul include noul suport multidirectional quicklink baterii alcaline husa manual. Categoria Nivele. Pentru preturi avantajoase vezi Nivele Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Instrumente Masurat:
Nivela Optica
Nivela Optica

Precizia este un alt aspect semnificativ al acestui instrument, furnizand rezultate de inalta calitate. Cu o precizie de +/- 2 mm pe 1 km de nivelare dubla, nivela optica Dewalt este un echipament de top.
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul

Pentru transport si depozitare convenabila, nivela este livrata intr-o valiza. Acest lucru va permite sa pastrati instrumentul in siguranta si sa-l transportati cu usurinta intre diferitele locatii de lucru..
Nivela Laser Rotativa
Nivela Laser Rotativa

Nivela laser rotativa vine insotita de un set de livrare complet. Acesta include doua acumulatoare XR 18V x 2.0Ah, un incarcator pentru acumulatori, un receptor pentru extinderea distantei de lucru, o.
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj este construita pentru a fi rezistenta si fiabila in timp, chiar si in conditii grele de lucru. Aceasta poate fi utilizata pentru realizarea de gauri..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Un alt aspect important al acestui fierastrau circular este posibilitatea de a regla unghiul de taiere oblica pana la 45 de grade, atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Astfel, puteti realiza..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.