Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Instrumente Masurat:
Nivela Optica
Nivela Optica

Setul de livrare al nivelei optice include o rigla gradata de 2.44 m si o tija de aluminiu, care pot fi utilizate pentru masurarea distantelor si inaltimilor. Un trepied din aluminiu este, de asemenea,.
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul

Aceasta nivela laser dispune de o linie orizontala si doua linii verticale cu o rotatie de 360 de grade, ceea ce permite o varietate de aplicatii pentru marcaje, aliniere si nivelare simultane in sectorul.
Nivela Laser Rotativa
Nivela Laser Rotativa

Domeniul de lucru al nivelului este de 45 m fara receptor, dar poate ajunge pana la 457 m cu ajutorul receptorului. Aceasta acoperire mare permite utilizatorului sa lucreze eficient pe o suprafata extinsa,.
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Una dintre caracteristicile principale ale acestui fierastrau circular este functia AWS (Auto-start Wireless System), care permite conectarea wireless la un aspirator compatibil. Aceasta faciliteaza taierea..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Lamele utilizate in masina sunt reversibile, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate indelung si pot fi rasucite pentru o durata de viata mai lunga. Acest lucru ajuta la economisirea costurilor si la cresterea..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Unul dintre avantajele majore ale acestei foarfece este evacuarea spanului in jos, ceea ce permite o vedere libera a materialului pe care il prelucrati. Aceasta inseamna ca puteti vedea exact unde faceti..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.