Motocoasa Multifunctionala Benzina

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Motocoasa Multifunctionala Benzina, un produs Daewoo. Motocoasa multifunctionala pe benzina brate damt motocoasa multifunctionala pe benzina brate damt functie trimmer ofera mobilitate combinata diferite lucrari. diversitatii sale multifunctionala permite tunderea gazonului taierea ramurilor si gardurilor vii taierea arbustilor un cuvant totul gradina ta. Motorul are si putere de. Motocoasa multifunctionala pe benzina brate damt contine urmatoarele accesorii ferastra lantcap tuns gard viuun singur ax lama si un nailonham dublu umarkit instrumente sticla am este c. Categoria Coase Electrice Motocoase. Pentru preturi avantajoase vezi Coase Electrice Motocoase Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Coase Electrice Motocoase:
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Fierastraul circular dispune, de asemenea, de o viteza constanta controlata electronic, ceea ce va ofera o turatie constanta si o putere optima de taiere in timpul utilizarii...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.