Motocoasa Multifunctionala Benzina

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Motocoasa Multifunctionala Benzina, un produs Daewoo. Motocoasa multifunctionala pe benzina brate damt motocoasa multifunctionala pe benzina brate damt functie trimmer ofera mobilitate combinata diferite lucrari. diversitatii sale multifunctionala permite tunderea gazonului taierea ramurilor si gardurilor vii taierea arbustilor un cuvant totul gradina ta. Motorul are si putere de. Motocoasa multifunctionala pe benzina brate damt contine urmatoarele accesorii ferastra lantcap tuns gard viuun singur ax lama si un nailonham dublu umarkit instrumente sticla am este c. Categoria Coase Electrice Motocoase. Pentru preturi avantajoase vezi Coase Electrice Motocoase Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Coase Electrice Motocoase:
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul constant al vitezei si controlul electronic al turatiei permit utilizatorului sa ajusteze puterea si viteza ciocanului in functie de necesitatile lucrarii. Functia Soft Start asigura pornirea..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Aceasta masina are o capacitate de taiere de M6/M8/M10 pentru otel moale si M6/M6 pentru otel inoxidabil. Lungimea minima de taiere este de 20 mm. Numarul de taieri variaza in functie de dimensiunea filetului..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul este prevazut cu roti semi-pneumatice mari, care faciliteaza transportul. Dispune de un display si de controale digitale, care permit setarea si monitorizarea parametrilor de functionare...
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Greutatea acestui nivel laser este de 1,6 kg, oferind astfel o manevrabilitate usoara si confortabila in timpul utilizarii. Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este un instrument de masura..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.