Bricolaj si Articole pentru Casa si Gradina - Promotii si reduceri pret




Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Masina Degrosat

Masina Degrosat Echiparea de livrare a masinii include un adaptor si o aparatoare de praf, o cheie imbus pentru reglarea si schimbarea cutitelor, o cheie tubulara pentru cutit si ghidaje pentru schimbarea cutitelor...
Nivela Optica

Nivela Optica Precizia este un alt aspect semnificativ al acestui instrument, furnizand rezultate de inalta calitate. Cu o precizie de +/- 2 mm pe 1 km de nivelare dubla, nivela optica Dewalt este un echipament de top in domeniul sau. Baza nivelei este construita pentru durabilitate si este usor de..
Masina Gaurire Uscata Flansa

Masina Gaurire Uscata Flansa Standul pentru masina de gaurit uscata are o flansa de 53 mm si o lungime de 680 mm. Acesta este proiectat pentru a efectua gauri mari in beton sau zidarie...
Ciocan Demolator

Ciocan Demolator Designul compact si simplificat face ca ciocanul sa poata fi utilizat cu usurinta si in zonele inguste, fara a compromite performantele sau manevrabilitatea. Acest aspect este deosebit de util in indepartarea bucselor sau demolarea structurilor in spatii restranse...
Freza Zapada Benzina

Freza Zapada Benzina Cauciucurile frezei de zapada sunt speciale si sunt destinate lucrarilor grele pentru a asigura o tractiune foarte buna pe suprafete alunecoase sau neregulate. Aceasta este dotata cu un cos reglabil de evacuare a zapezii, care are o raza de actiune de 12 metri, asigurand astfel o eliminare..
Set Capsatoare Pneumatice

Set Capsatoare Pneumatice Setul de capsatoare include si un sistem de evacuare a apei si a particulelor de murdarie, care are rolul de a pastra capsatoarele in stare buna de functionare si de a prelungi durata lor de viata. Datorita designului ergonomic si manerului confortabil, aceste capsatoare pneumatice sunt..
Ciocan Batut Cuie

Ciocan Batut Cuie Modul de operare secvential permite precizie, in timp ce modul de operare continua ofera utilizatorului viteza in lucrul. Sistemul de percutie mecanic, comparativ cu cel cu gaz, asigura performante constante in temperaturi cuprinse intre -20°C si 50°C, avand cerinte minime de intretinere/service...
Capsator Special Arcuri

Capsator Special Arcuri Capsatorul special de arcuri este un instrument versatil si eficient, recomandat pentru diferite domenii si aplicatii, precum operatiunile de tapisare, asamblarea mobilierului, lucrarile de acoperisuri vinil auto si echiparea interiorului. Compact, durabil si cu un design ergonomic, acest..
Pistol Batut Cuie

Pistol Batut Cuie Design ergonomic: Designul ergonomic al pistolului asigura confort in timpul utilizarii si reduce oboseala mainilor. Motor fara perii: Este echipat cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o autonomie excelenta. Acest aspect este foarte important mai ales la utilizarea pe santiere unde..
Pistol Batut Cuie

Pistol Batut Cuie Aplicatiile acestui pistol sunt variate. Este adecvat pentru constructii generale, cum ar fi ridicarea de structuri de lemn, montarea de schele sau cofraje. De asemenea, este foarte util in asamblarea de lazi, cutii, paleti si alte proiecte de inchegare a materialelor. Pistolul de batut..
Compresor Orizontal Profesional

Compresor Orizontal Profesional Unul dintre avantajele acestui compresor este faptul ca este silentios, ceea ce inseamna ca nu va deranja persoanele din jurul sau in timpul utilizarii. De asemenea, motorul sau este usor de intretinut, iar sistemul de lubrifiere fara ulei face ca acest compresor sa fie mai eficient si..
Debitor Masa Profesional

Debitor Masa Profesional Sistemul de fixare al capului de taiere al fierastraului permite blocarea acestuia pentru transport in conditii de siguranta. Aceasta facilitate este importanta pentru a asigura integritatea echipamentului in timpul transportului...
Generator Invertor Sudura

Generator Invertor Sudura Pornirea generatorului este manuala, ceea ce inseamna ca utilizatorul trebuie sa il porneasca manual atunci cand este necesar. Aceasta caracteristica este utila in situatiile in care acumulatorul nu dispune de suficienta putere pentru a porni generatorul dupa mai multe porniri succesive..
Masina Debitat Metal Carburi

Masina Debitat Metal Carburi Manipulare usoara si sigura: Pentru confortul utilizatorului, masina de debitat metal este prevazuta cu un maner ergonomic orizontal, care ofera o priza confortabila si o manipulare usoara in timpul lucrului. De asemenea, masina beneficiaza de un sistem de fixare vertical, care asigura..
Ferastrau Taiere Inclinata Statie

Ferastrau Taiere Inclinata Statie Pentru aplicatii de canelare si rabatare, ferastraul are un opritor inovator, care permite reglarea adancimii de taiere. Pentru a asigura precizie maxima la taierea materialelor cu latimea de pana la 345 mm, ferastraul este prevazut cu sine orizontale liniare, care utilizeaza ghidaje din bronz...
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Masina Debitat Lemn Aluminiu Corpul si masa masinii de debitat sunt realizate din aluminiu turnat, ceea ce garanteaza o precizie mare in ambele moduri de taiere - atat pentru lemn, cat si pentru aluminiu. Acest material a fost ales pentru a asigura o stabilitate ridicata in timpul utilizarii si pentru a preveni orice..
Masina Debitat Banda

Masina Debitat Banda Pentru a imbunatati siguranta in timpul utilizarii, masina este dotata cu un microintrerupator incorporat in usa. Acesta previne pornirea accidentala a masinii atunci cand usa este deschisa, astfel protejand operatorul si evitand potentialele accidente...
Debitor Masa Lucru

Debitor Masa Lucru Debitorul este echipat cu o masa de lucru de 250 mm, ceea ce permite utilizatorului sa efectueze taieturi precise si eficiente. Debitorul este construit cu o carcasa solida din otel, ceea ce il protejeaza de deteriorari in cazul caderilor sau loviturilor accidentale. Aceasta caracteristica..
Set Scule Statie Sistem

Set Scule Statie Sistem Acumulatorul Li-Ion 18V are o capacitate de 5Ah, ceea ce permite o autonomie mare de lucru. Este compatibil cu toate uneltele si incarcatoarele de 18V...
Aparat Spalat Presiune

Aparat Spalat Presiune Motorul aparatului este echipat cu protectie termica, ceea ce previne supraincalzirea si prelungeste durata de functionare a aparatului. Functia Self Priming permite pornirea rapida si fara efort, iar functia Total Stop System opreste automat pompa atunci cand pistolul este inchis, reducand..


Copyright 2023 Plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.