Mixer Maner

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Mixer Maner, un produs Dewalt. Mixer maner dual motorul am este ca materiale groase si vascoase. Reglaj trei trepte control si performanta optimizate. Buton pornire reglaj turatie control suplimentar. maner dublu control complet si confort am este carea prelungita. Conexiune filet paleta preferata utilizator. Carcasa metalica robusta protejeaza impotriva loviturilor si caderilor paleta am este care centrifugata am este care rapida consistenta chei montarea si demontarea paletelor. Categoria Masini Amestecat. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Amestecat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Masina de insurubat cu impact este prevazuta cu 3 trepte de turatie si este dotata cu 2 acumulatori de 18V si 5.0ah, oferind astfel o autonomie sporita de functionare. Momentul maxim de torsiune este de.
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

In ceea ce priveste setul de livrare, acesta include 2 baterii de 9Ah, care ofera o durata de functionare mai lunga, 1 statie de incarcare pentru incarcarea si pastrarea bateriilor, 1 paleta de amestecat.
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat genereaza un nivel de zgomot de aproximativ 82 dB LWA. Greutatea neta a masinii este de 49,2 kg, iar greutatea bruta este de 56 kg. Aceasta are dimensiunile de 520 mm..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular este echipat si cu tehnologia DXT (Deep and eXact cutting Technology), care asigura taieri precise si line. Taierile inclinate sunt usor de realizat datorita posibilitatii de reglare..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Una dintre caracteristicile importante ale acestei masini este mecanismul automat de oprire a lamelor, care permite operatorului sa reia rapid operatiunea dupa fiecare taiere. Acest lucru ajuta la economisirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.