Masina Taiat Disc Diamantat Mediu Umed

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Taiat Disc Diamantat Mediu Umed, un produs Dewalt. Masina de taiat cu disc diamantat in mediu umed este un echipament profesional conceput special pentru a realiza taierea precisa a materialelor de constructii cum ar fi gresie, faianta, placi de beton, granit, si travertin.

Unul dintre aspectele speciale ale acestei masini este sistemul de ghidaj din otel inoxidabil integrat in structura care permite utilizatorului sa realizeze taieri precise. Cu ajutorul acestui sistem de ghidaj, se pot obtine rezultate de taiere de calitate superioara.

Un alt aspect important al acestei masini este consola de rulare tip A, care asigura capacitatea de taiere de pana la 610 mm. Aceasta masina are o greutate redusa, ceea ce ii permite sa fie foarte usor de transportat si asamblat de catre o singura persoana.

Pentru a permite taierea la adancimea dorita, masina este dotata cu o caracteristica de taiere in profunzime si un sistem integrat de taiere in unghi intre 22,5 si 45 de grade. Aceasta functionalitate permite utilizatorului sa faca taieturi adanci pentru prizele electrice sau alte scopuri specifice.

Masina de taiat cu disc diamantat este prevazuta cu duze duble de racire cu apa, care pot fi reglate pentru a directiona optima apei pe disc. Acesta ajuta la micsorarea pulverizarii si aburirii. Sertarele laterale si posterioare detasabile pentru colectarea apei pot fi plasate pe masina pentru a recupera apa pulverizata.

Pentru o curatare mai usoara, sistemul de taiere este detasabil, astfel incat sa se poata curata in mod eficient, fara a intampina obstacole. Masina beneficiaza de un ghidaj de taiere cu doua pozitii (90 si 45 de grade) care faciliteaza alinierea perfecta pentru colturi.

Masina dispune de un dispozitiv integrat portabil pentru curentul rezidual, asigurand o protectie imbunatatita a utilizatorului. Acesta este intrerupatorul automat care intrerupe alimentarea cu curent in cazul in care exista un pericol iminent.

Este un echipament profesional, perfect pentru a taia materiale de constructii variate cu precizie si eficienta. Dotata cu caracteristici si accesorii speciale, aceasta masina reprezinta o alegere ideala pentru profesionistii din domeniul constructiilor. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu..
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Taieturi curate si constante: Se diferentiaza prin capacitatea sa de a realiza taieturi precise si constante in adancime pe toata durata de functionare a lamei. Acest aspect este esential pentru realizarea.
Ferastrau Taiere Inclinata Statie
Ferastrau Taiere Inclinata Statie

Ferastraul debitor cu taiere inclinata 54V este echipat cu un motor puternic de 2x 54V, care ofera suficienta putere si timp de functionare pentru aplicatii de constructii solicitante. Acest ferastrau.
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Un aspect util al masinii de debitat este ghidajul paralel, inalt si solid, care poate fi folosit pe ambele laturi ale discului de taiere. Acest lucru va permite sa fixati si sa ghidati cu precizie materia.
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Un aspect important al acestei masini este banda cu viteza reglabila, care poate fi ajustata intre 300 si 800 m pe minunt. Aceasta caracteristica permite controlul optim al vitezei in timpul operatiilor delicate..
Debitor Masa Lucru
Debitor Masa Lucru

Debitorul este echipat cu un disc ferastrau SERIE 30, avand 24 de dinti. Acest disc este ideal pentru taierea rapida si precisa in diferite materiale. Aceasta masina ofera toate caracteristicile si accesoriile.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Datele tehnice ale masinii de gaurit includ un diametru portscula de M18 si un diametru de gat de prindere de 53 mm. Capacitatea maxima de gaurire in beton cu o carota diamantata este de 230 mm. Greutatea..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Cu un nivel de presiune acustica de 100 dB(A) si un nivel de putere sonora de 111 dB(A), acest ciocan are o zgomotul moderat in timpul functionarii. Nivelul de vibratii este de 19.5 m/s², ceea ce indica..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.