Masina Taiat Placi Ceramice

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Taiat Placi Ceramice, un produs Dewalt. Masina taiat placi ceramice in mediu umed este dotata un motor care asigura putere taiere in granit portelan ciment si alte materiale compozite. Discul calitate rama continua si permite utilizatorului sau taie diverse materiale ceramica la ciment in regim uscat sau umed. Conducta apa si duza reglabila asigura discului viteza taiere micsorand nivelul praf crescand performantele si durata viata discului. suplimentare butonul blocare pornit reduce oboseala in timpul aplicatiilor taieretalpa reglabila in permite utilizatorului sau taie la diverse adancimiperii colectoare usor accesibile service si usorsistemul reglare rapida quick realease adancimii taiere si unghiului taiere taiere inclinata pana la gradeset livrare disc diamantat lama continua taiere uscata sau umedasistem alimentare apascule schimbarea discului. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Motor puternic: Este echipata cu un motor puternic de 2200 de Wati, care asigura o putere suficienta pentru a taia metalele mai dure si rezistente. De asemenea, motorul beneficiaza de demaraj electronic.
Ferastrau Taiere Inclinata Statie
Ferastrau Taiere Inclinata Statie

Pentru aplicatii de canelare si rabatare, ferastraul are un opritor inovator, care permite reglarea adancimii de taiere. Pentru a asigura precizie maxima la taierea materialelor cu latimea de pana la 345.
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Un aspect util al masinii de debitat este ghidajul paralel, inalt si solid, care poate fi folosit pe ambele laturi ale discului de taiere. Acest lucru va permite sa fixati si sa ghidati cu precizie materia.
Debitor Masa Lucru
Debitor Masa Lucru

Motorul debitorului are o putere nominala de 2000 W, ceea ce ii confera performante ridicate in toate aplicatiile. Turatia in gol a ferastraului este de 4800 rpm, asigurand o taiere rapida si eficienta..
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Un alt avantaj al acestei masini este reglajul pentru taiere oblica, care permite un unghi de inclinare a lamei intre 0 si 45 de grade. De asemenea, ghidajul paralel poate fi conectat pe ambele margini.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un alt aspect important este limitatorul de cuplu, care va opri automat functionarea masinii in momentul in care se intalneste o armatura. Acest lucru previne deteriorarea instrumentului si reduce riscul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.