Masina Spalat Presiune

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Spalat Presiune, un produs Stanley. Emasina spalat un aparat compact si usor folosit. spalarea teraselor mobilierul gradina bicicletelor masinilor si chiar caselor. dotata maner si roti transport supapa automata pompa pistoale axiale placa oscilanta si filtr apa dotata pompa metal pistoane axiale si placa oscilanta. are supapa automata by pass presiune scazuta. reduce presiunea in pompa la eliberararea pistolului. are conexiune rapida admisie apei filtrul. Set livrare furtun inalta presiune mpistol declansatorduza jet rotativduza jet ajustabillancekit spuma. Categoria Masini Spalat Presiune. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Spalat Presiune Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Spalat Cu Presiune Accesorii:
Masina Spalat Presiune Incalzire
Masina Spalat Presiune Incalzire

Masina de spalat cu presiune profesionala cu incalzire este un echipament versatil si puternic, potrivit pentru o gama larga de aplicatii, de la curatarea exterioara si interioara pana la curatarea uneltelor.
Aparat Spalat Presiune
Aparat Spalat Presiune

Motorul aparatului este echipat cu protectie termica, ceea ce previne supraincalzirea si prelungeste durata de functionare a aparatului. Functia Self Priming permite pornirea rapida si fara efort, iar.
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Setul de livrare al fierastraului circular include o panza circulara de 260x30x60T, un sac colector pentru praf, un ghidaj paralel, un ghidaj unghiular, o menghina verticala, un capac pentru praf, un capac..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.