Masina Spalat Presiune Negru

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Spalat Presiune Negru, un produs Black Decker. Aparat compact si usor folosit. spalarea teraselor mobilierul gradina bicicletelor masinilor si chiar caselor. presiune bxpw dotata maner si roti transport supapa automata pompa pistoale axiale placa oscilanta filtr apa perie si perie rotativa. are suport incorporat accesorii. buton rotativ pornire oprire. Set livrare furtun inalta presiune mpistol declansatorduza jet rotativduza jet ajustabillancekit spumaperie fixaperie pardoseli. Categoria Masini Spalat Presiune. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Spalat Presiune Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Spalat Cu Presiune Accesorii:
Aparat Spalat Presiune
Aparat Spalat Presiune

Conectoarele rapide usureaza schimbarea rapida a accesoriilor, iar suportul pentru pistol si furtun faciliteaza depozitarea aparatului, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu. Rezervorul pentru detergent.
Masina Spalat Presiune Incalzire
Masina Spalat Presiune Incalzire

Unul dintre punctele forte ale acestei masini este pistonul triaxial cu cap ceramic si sistemul de conectare a tijei. Acest lucru asigura o presiune constanta si rezistenta la uzura, fiind potrivit pentru.
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor anti-vibratii este un instrument puternic potrivit pentru utilizarea in constructii. Are o putere absorbita de 850 W si este echipat cu functia AVT (Anti-Vibration Technology), care..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.