Masina Polisat

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Polisat, un produs Crown. Masina polisat rpmputere disc. linia destinata uneltelor si sculelor dotata un motor electric dezvolta putere care asigura un echilibr intre puterea greutatea si acesteia. utilizata la urmatoarele activitati slefuirea suprafetelor metalice pregatirea suprafetelor metalice vopsire indepartarea ruginei si vopselei vechi slefuirea finisare suprafetelor lemn si ajustarea imbinarilor pregatirea suprafetelor lemn vopsire lustruirea suprafetelor metalice la automobile lustruirea suprafetelor lacuite la mobile lustruirea suprafetelor din materiale sintetice si ebonita. prindere functie blocare axuluisistem stabilizare vitezeiset livrare chei montatmaner suplimentartaler lustruitdisc lustruireinvelitoare. Categoria Masini Polisat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Polizoare:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Setul de livrare al masinii de gaurit include un furtun adaptor pentru lichidul de racire, care permite conectarea la un rezervor de apa pentru racirea coroanei diamantate. De asemenea, este inclus un..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are un control constant al vitezei, ceea ce inseamna ca aceasta va ramane constanta in timpul utilizarii, indiferent de presiunea aplicata sau de rezistenta materialelor...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.