Masina Insurubat

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Insurubat, un produs Black Decker. Maina gaurit fara fir inalta performana parte eseniala oricarui set instrumente diy. maina gaurit bl decke ofera turaia cuplul durata funcionare acumulatorului care avei nevoie face orice aplicaie gaurire varietate materiale inclusiv lemn metal materiale plastice. Ambreiajul poziii trepte turaie reglabila ofera performana care avei nevoie gaurire manevre controlate. compact uor ofera confort atunci cand lucrai la inalimi acces la spaiile cele mai inguste. familia lithium bl decke un sistem acumulatori posibilitai nelimitate. beneficiiputerea si turatia gaurire in lemn metal si toate sarcinile insurubare. trepte treapta turatie mare gaurirea lemnului otelului turatie redusa conducere controlata. Ambreiaj poziii ofera un control precis gaurirea lemnului metalului plasticului tuturor sarcinilor insurubare. Lampa lucru lumineaza zona lucru cand utilizata la gaurire. Bateria sta incarcata p este din zile in timp in repaus Categoria Masini Gaurit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Gaurit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Masina de gaurit si insurubat este un instrument puternic, alimentat de un acumulator de 18V. Aceasta masina de gaurit are un motor puternic, ce ofera o viteza de functionare de pana la 2000 de rotatii.
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

Este un mixer profesional puternic si versatil, echipat cu caracteristici si accesorii care il fac ideal pentru amestecarea materialelor cu vascozitate mare si in cantitati mari..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Una dintre caracteristicile principale ale acestui fierastrau circular este functia AWS (Auto-start Wireless System), care permite conectarea wireless la un aspirator compatibil. Aceasta faciliteaza taierea..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste siguranta operatorului, masina este dotata cu o frana electrica. Aceasta asigura o oprire rapida a lamei, in cazul in care apare o situatie de urgenta sau daca operatorul doreste sa..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfecele asigura taieri curate, fara a deforma materialul. Aceasta inseamna ca veti obtine rezultate precise si uniforme, fara sa va deteriorati materialul. De asemenea, functia anti-restart ofera protectie..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.