Masina Insurubat Negru

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Insurubat Negru, un produs Black Decker. Compactaare baterie litiu. durata viaa ridicata. aceasta tehnologie nevoie incarca bateria fie care aplicaie p este din incarcatura sau pastrand se pana la zile fara utilizare. timpul sau incar care rapida utilizarea zi zi. un cupl are fora rotaie care se adapteaza la toate suprafeele lemn plastic sau metal. Proiectata un sistem control al cuplului poziii permite aplicatii fara fi nevoie sau faceti griji privire la forta strangere. sau compact care incorporeaza ergonomie inovatoare noii baterii ofera stabilitate maxima ori care ar fi sarcina in utilizare. stratului cauciuc pe toata suprafata manerului ramane sub control mare precizie. are turatie reglabila gaurirea precisa in diverse tipuri material. are lede iluminare zonei lucru. dotata mandrina rapida de. Categoria Masini Gaurit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Gaurit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Polizorul unghiular profesional este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o putere si performanta maxima. Diamentrul discului este de 125mm, iar viteza de functionare este de pana la 9000.
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

Un aspect important al acestui mixer este faptul ca este alimentat de acumulatori din noua generatie, ceea ce ii confera flexibilitate si portabilitate in utilizare. Cu toate acestea, motorul sau fara.
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular de masa are urmatoarele date tehnice: are o alimenare de 2x18V (36V), o turatie in gol de 4.400 rpm, un diametru al panzei de 260 mm si o gaura de prindere de 30 mm. Unghiurile pot..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Masina de debitat tije filetante fara acumulator este echipata cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica asigura un flux de lucru eficient..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Un alt avantaj al acestei foarfece este posibilitatea de a taia din interiorul materialului printr-o gaura de dimensiunea matritei. Acest lucru este util atunci cand doriti sa faceti o taietura in mijlocul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.