Masina Insurubat Atasament Foarfeca

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Insurubat Atasament Foarfeca, un produs Dewalt. Set masina insurubat si atasament foarfeca este dotata motor fara perii tehnologie noua generatie eficienta ridicata in efectuarea operatiilor. Controlul utilizarii asigurat cele trepte turatie si cupl inclusiv modul precisiondrive. Modul precision drive care echipata masina ofera control suplimentar la aplicatiile insurubare evita deteriorarea materialului si surubului. compact redusa al masinii insurubat permite utilizarea in spatii restranse. Iluminarea tip. Halo masinii ofera vizibilitatea asupra i lucru. Capul prindere ‘drop in‘ de. al masinii permite fixarea varfului insurubare singura mana. acumulatori de. al masinii insurubat ofera si compatibilitate alte unelte din ion. are trepte viteze este dotata modul precisiondriveare tip. Halo. Set livrare acumulatori de. indicator incar care baterieiincarcator multi voltaj ionclema fixare la centuraadaptor magneticvaliza depozitare si transport tstackatasamentul foarfeca dt. At Categoria Masini Insurubat. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Insurubat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Masina de insurubat cu impact este prevazuta cu 3 trepte de turatie si este dotata cu 2 acumulatori de 18V si 5.0ah, oferind astfel o autonomie sporita de functionare. Momentul maxim de torsiune este de.
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

In ceea ce priveste setul de livrare, acesta include 2 baterii de 9Ah, care ofera o durata de functionare mai lunga, 1 statie de incarcare pentru incarcarea si pastrarea bateriilor, 1 paleta de amestecat.
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Acest lucru il face extrem de versatil in diferite aplicatii si o alegere excelenta pentru profesionisti...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Setul de livrare al acestei masini nu contine disc de taiere, acesta trebuind achizitionat separat. Datele tehnice arata ca masina are o turatie in gol de 7.200 min-1 si un diametru de disc de 185 mm...
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.