Masina Gaurit Insurubat Valiza Depozitare

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Gaurit Insurubat Valiza Depozitare, un produs Black Decker. Bafc. valiza pozitaremasina gaurit noua generatie. putere si turatie gaurire si insurubare in lemn metal plastic. Proiectata trepte turatie livreaza un control mare precizie gaurire si insurubare. Acumulatorii garanteaza cel putin zile utilizare fara fi nevoie reincar care. ecesara incar carea inaintea fie carei utilizari. Turatia reglabila garanteaza un control mai bun la operarea masina gaurit si insurubatsistem fixare al acumulatorului durabil si protejeaza impotriva patrunderii prafului. Manerul cauciucat anti alune care ofera confort in timpul utilizarii. Set livrare masina gaurit si insurubat acumulatori. statie incar care rapidacap magnetic tubulare bit hex bit s. bit bit pz bit burghie zidarie burghie lemn burghie hss. Categoria Masini Gaurit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Gaurit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Acumulatorul Li-Ion 18V are o capacitate de 5Ah, ceea ce permite o autonomie mare de lucru. Este compatibil cu toate uneltele si incarcatoarele de 18V..
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

Un aspect important al acestui mixer este faptul ca este alimentat de acumulatori din noua generatie, ceea ce ii confera flexibilitate si portabilitate in utilizare. Cu toate acestea, motorul sau fara.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul dispune de un opritor lateral, care poate fi reglat in mod confortabil prin intermediul unui con expandabil cu autocentrare. Acest aspect permite realizarea unor gauri precise si bine aliniate,..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.