Masina Gaurire Uscata

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Gaurire Uscata, un produs Dewalt. Masina gaurire diamantata uscata noul motor al masinii gaurire ofera performante imbunatatite la aplicatiile gaurire uscata. Carotele diamantate atasabile bormasinii pot ajunge pana la si se pot folosi caramida sau zidarie usoara. dispune cutie viteze trepte rezultand actiune utilizare usoara la gaurirea in lemn metal sau beton. Schimbarea rapida burghiului datorat mandrinei robuste si metalice de. Ambreaiajul electro mecanic ului confera utilizatorului control sporit si componenta electronica acesteia oferind putere sporita si protectie in cazul unei suprasarci. Masina gaurire dispune colier inovator selectie modului lucru oferind un control intuitiv performante optime. Maner lateral multi pozitional. Limitator adancime. Valiza depozitare si transport. Mandrina de. gaurire zidarie. utilizare. alimentare electrica. Categoria Masini Gaurit. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Gaurit Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Gaurit Insurubat Amestecat:
Set Scule Statie Sistem
Set Scule Statie Sistem

Ciocanul rotopercutor este un instrument puternic, prevazut cu 3 moduri de lucru (perforare, percutie si ciocanire). Este ideal pentru gaurirea in beton, zidarie si alte materiale dure. Are o putere de.
Mixer Amestecat Materiale
Mixer Amestecat Materiale

In ceea ce priveste setul de livrare, acesta include 2 baterii de 9Ah, care ofera o durata de functionare mai lunga, 1 statie de incarcare pentru incarcarea si pastrarea bateriilor, 1 paleta de amestecat.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina are o greutate de 3,7 kg, ceea ce o face usor de manevrat si greu de utilizat pe termen lung. Usurinta de utilizare si manevrabilitatea sunt sporite de agatatoarele de curea, care permit utilizatorului..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor are o capacitate de gaurire maxima de 35 mm in beton si de 90 mm cu coroana. Cu o energie de impact de 6,3 J, este potrivit pentru aplicatii mai grele in constructii...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator are un nivel de presiune acustica de 88 dB(A), ceea ce il face un echipament relativ silentios in comparatie cu alte modele. Nivelul puterii sonore este de 99 dB(A), iar nivelul vibratiilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.