Masina Gaurire Uscata Flansa

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Masina Gaurire Uscata Flansa, un produs Dewalt. Standul pentru masina de gaurit uscata are o flansa de 53 mm si o lungime de 680 mm. Acesta este proiectat pentru a efectua gauri mari in beton sau zidarie.

Standul este mic si compact, ceea ce il face usor de transportat in santier. Cu toate acestea, este construit intr-un mod rezistent pentru a face fata lucrului greu si solicitarilor dure din santier.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale standului este suportul culisant. Acesta ofera precizie maxima in timpul gauririi, permitand utilizatorului sa obtina gauri perfecte si precise.

Standul este prevazut si cu un maner reversibil care poate fi actionat fara a fi necesare chei. Acest lucru face ca folosirea standului sa fie usoara si convenabila pentru utilizator. Prin simpla schimbare a directiei de rotatie a manerului, masina de gaurit poate fi fixata sau eliberata din stand, fara a fi necesara utilizarea cheilor.

Standul pentru masina de gaurit uscata este un echipament robust si usor de transportat, ideal pentru realizarea gaurilor mari in beton sau zidarie. Este echipat cu functii si caracteristici care fac utilizarea lui facila si precisa. Categoria Masini Accesorii Masini Carotat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Accesorii Masini Carotat:
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj ofera o serie de caracteristici si specificatii tehnice care fac ca aceasta sa fie potrivita pentru atelierele sau productiile profesionale, datorita performantei..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Setul de livrare al fierastraului circular include o panza circulara de 260x30x60T, un sac colector pentru praf, un ghidaj paralel, un ghidaj unghiular, o menghina verticala, un capac pentru praf, un capac..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.