Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Instrumente Masurat:
Nivela Optica
Nivela Optica

Setul de livrare al nivelei optice include o rigla gradata de 2.44 m si o tija de aluminiu, care pot fi utilizate pentru masurarea distantelor si inaltimilor. Un trepied din aluminiu este, de asemenea,.
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul

Pentru transport si depozitare convenabila, nivela este livrata intr-o valiza. Acest lucru va permite sa pastrati instrumentul in siguranta si sa-l transportati cu usurinta intre diferitele locatii de lucru..
Nivela Laser Rotativa
Nivela Laser Rotativa

Domeniul de lucru al nivelului este de 45 m fara receptor, dar poate ajunge pana la 457 m cu ajutorul receptorului. Aceasta acoperire mare permite utilizatorului sa lucreze eficient pe o suprafata extinsa,.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Masina dispune de 3 trepte mecanice de viteze, ceea ce faciliteaza adaptarea la diverse aplicatii. Regulatorul de apa asigura racirea corespunzatoare a coroanei diamantate pentru a preveni supra-incalzirea...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Cu un nivel de presiune acustica de 100 dB(A) si un nivel de putere sonora de 111 dB(A), acest ciocan are o zgomotul moderat in timpul functionarii. Nivelul de vibratii este de 19.5 m/s², ceea ce indica..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.