Invertor Sudura

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Invertor Sudura, un produs Daewoo. Invertor sudura aamperaj ah la electrozi. Recomandat lucrari intretinere si reparatie in santierele constructii in atelierele productie generala in agricultura etc. Proiectat rectificator care adopta cea mai avansata tehnologie invertor. Dezvoltarea echipamentului sudura arc invertor beneficiaza zvoltarea componentelor teoriei alimentare electrica invertorului. Sursa alimentare aparatului sudura arc invertor utilizeaza monotub mare putere transferul frecventei pana la khz apoi reduce tensiunea comuta iesire mare putere prin tehnologia pwm. amplei reduceri greutatii si volumului transformatorului. eficienta este cu. Aspectul echipamentului sudura invertor inovator in industria sudarii. Carcasa robusta rezistenta la conditii dure lucru. Utilitate crescuta datorita greutatii reduse. aparat sudura tehnologie invertor. tranzistor bipolar daewoofunctionare stabila la vafisaj digital al curentului sudurahot start asigura preincalz Categoria Aparate Sudura. Pentru preturi avantajoase vezi Aparate Sudura Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Fierastraul circular dispune, de asemenea, de o viteza constanta controlata electronic, ceea ce va ofera o turatie constanta si o putere optima de taiere in timpul utilizarii...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.