Grill Electric

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Grill Electric, un produs Jata. Grill electric din teracota jata electro un artizanal din teracota arsa la temperatura ridicata un rezistent. asemenea materialul rezistent la zgarieturi chiar si in cazul utilizarii ustensilelor metalice. Grillul gat este sanatos orice carne si legume garantand in acelasi timp un gust si natural. Suprafata gatit antiaderenta usor curatat si contine de. Grill jata electro termostat reglarea temperaturii si cablu detasabil. asemenea acesta contine manere cold touch sunt afectate temperatura suprafetei gatit. w. Categoria Gratare Electrice Cuptoare Cu Microunde Aparate Sendvisuri.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Gratare Electrice Cuptoare Cu Microunde Aparate Sendvisuri:
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj este construita pentru a fi rezistenta si fiabila in timp, chiar si in conditii grele de lucru. Aceasta poate fi utilizata pentru realizarea de gauri..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Una dintre caracteristicile principale ale acestui fierastrau circular este functia AWS (Auto-start Wireless System), care permite conectarea wireless la un aspirator compatibil. Aceasta faciliteaza taierea..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste setul de livrare, acesta include un limitator de adancime, un surub M4x10, o masca de protectie si seturi de lame de taiere pentru diferite dimensiuni de filet. Este important de mentionat..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.