Fierastrau Sabie Statie Incarcare

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Fierastrau Sabie Statie Incarcare, un produs Dewalt. Fierastrau sabie xrfara acumulator fara statie incar care. Medmbr din categoria scule electrice acumulator dewalt. model dispune noua generatie acumulatori flexvolt motorul asigura putere similara si sculele cablu electric. echipat talpa pivotanta deschidere in partea stabilitate si vizibilitate buna lamei in timpul unei taieri. Acumulatorul flexvolt complet compatibil sculele electrice acumulatori optiunea amplifica voltajul la un nivel fara precedent astfel incat sau alimenteze scule electrice mare putere. mod traditional cand comparam sculele acumulatori cele cablu electric chiar si cel mai eficient sistem acumulatori trebuie sau faca un compromis intre portabilitate si putere intre in folosire. Motor flexvolt asigura aceeasi putere si sculele cablu electric. Comutator inteligent viteza variabila intrerupator blocare automata. Schimbarea talpii taiere fara cheie in pozitii vizibilitate si siguranta. prindere lamei levier schim Categoria Fierastraie Sabie.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Fierastraie Electrice:
Debitor Masa Profesional
Debitor Masa Profesional

Debitorul de masa este un echipament profesional puternic, cu o putere impresionanta de 1600W si un disc de taiere de 216mm. Acesta este conceput sa ofere performante excelente in taierea diferitelor materiale,.
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, ciocanul rotopercutor are dimensiuni de 599 x 149 x 287 mm si o greutate de 10.9 kg conform standardelor EPTA. Acesta vine cu un cablu de alimentare de 4 metri..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.