Fierastrau Pendular Statie

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Fierastrau Pendular Statie, un produs Dewalt. Fierastrau pendular alimentare xrfara acumulatori fara statie. Imbina caracteristicile ultima generatie fierastraului pendular noua tehnologie acumulatorilor din xrface parte din inteligenta conceputa eficienta si rapiditate in aplicatiiputernic si eficient motorul racit turbina si perii usor schimbat asigura taiere rapida pana la p este curse minut maximizand productivitatea utilizatoruluicomutator reglaj turatie si blocaj taieri rapide controlate si in exploatarebaza taiere ajustabila capac anti zgariere inclinare la grade in ambele directiisistem schimbare lamei brevetat accepta lame universale si lame tija in tmecanismul brevetat contra anti vibratie si maner acoperit cauciuc asigura operare finaactiunea orbitala in pozitii controleaza taierea grosiera sau finadispozitivul suflare prafului permite mai buna vizibilitate liniei taieredesignul modular pe componente faciliteaza intretinerea unelteimanerul imbracat in cauciuc reducerea vibratiilor si gradului Categoria Fierastraie Pendulare. Pentru preturi avantajoase vezi Fierastraie Pendulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Fierastraie Electrice:
Debitor Masa Profesional
Debitor Masa Profesional

Debitorul de masa este un echipament profesional cu o putere impresionanta, caracteristici avansate de control al turatiei si reglare a unghiurilor de taiere, facilitati de siguranta si accesorii utile..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Functia Soft Start este conceputa pentru a proteja masina si reteaua electrica. Aceasta permite pornirea lenta a masinii, evitand socurile si incarcarea brusca. Lumina de lucru tip LED este utila in spatiile..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.