Fierastrau Electric

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Fierastrau Electric, un produs Daewoo. Fierastrau electric si eficient conceput multe tipuri utilizari atat in gospodarii si ferme cat si in constructii sau in silvicultura. ajutorul fierastraului electric puteti realiza lucrari complexe prelucrari finete ale lemnului si veti putea bucura calitatea unui lucru bine facut un efort scazut. Fierastraul electric se poate utiliza taierea copacilor arbustilor si ramurilor si are lungimea lamei de. si turatia in gol rpm. dotat sistem anti vibratii si maner ergonomic anti alune care duc la utilizare confortabila fierastraului. Categoria Ferastraie Electrice.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Ferastraie Electrice Motoferastraie Cu Lant:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Functia Soft Start este conceputa pentru a proteja masina si reteaua electrica. Aceasta permite pornirea lenta a masinii, evitand socurile si incarcarea brusca. Lumina de lucru tip LED este utila in spatiile..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.