Dulap Inalt

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Dulap Inalt, un produs Keter. Dulap inalt bej grain dulap inalt bej grain imbina designul inovatia si functionalitatea standardele inalta calitate. fabricat in italia din polipropilena inalta calitate. Se poate expune atat in interior cat si in exterior in gradina pe terasa sau in garaj. Dulap inalt bej grain potrivit depozitarea si organizarea accesoriilor gradina sculelor si uneltelor sau obiectelor diverse utilizate in gospodarie. se caracterizeaza prin usi bej imita lemnul natural prevazute balamale metalice rezistente si predispozitie lacat lacatul inclus. Dulapul contine picioare reglabile care ofera stabilitate si permit curatarea suprafetei sub dulap si rafturi ajustabile suporta fie care. protejeaza obiectele depozitate impotriva conditiilor atmosferice nefavorabile razelor uv si murdariei. Dulap inalt bej grain se intretine usor si se curata apa si detergent. suplimentare usor asamblatpoate fi incuiat lacatpicioare reglabile manere ergonomicerafturi ajustabile produs. Categoria Dulapuri. Pentru preturi avantajoase vezi Dulapuri Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Dulapuri Rafturi Lazi Cutii Depozitare:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

In ceea ce priveste garniturile de lant, acest stemuitor poate utiliza garnituri cu diametre de 30, 40 si 50 de milimetri. Aceasta ofera versatilitate si flexibilitate in utilizarea echipamentului, potrivindu-se..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

In ceea ce priveste accesorii, setul de livrare include ochelari de vizualizare laser, un ham de umar pentru a usura transportul si o valiza de transport, asigurand astfel protectia si transportul in conditii..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.