Dispozitiv Ventuze Transport Sticla

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Dispozitiv Ventuze Transport Sticla, un produs Stanley. Dispozitiv ventuze transport sticla dispozitivul ventuze transport sticla destinat trasnportului materialelor din sticla sau tuturor materialelor suparafata neteda. Dispozitiv ventuze transport sticla doua ventuze cauciuc. Diametrul fie carei ventuze dispozitivul suporta greutat ede transport pana la cap. blocarea doua parghii oscilante. Categoria Unelte Constructii.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Unelte Constructii:
Placa Compactoare
Placa Compactoare

Placa compactoare are o putere nominala de 4800 W si efectueaza rotatii in gol de 5500 rpm. Este echipata cu un motor puternic de 6.5 cai putere, ceea ce o face foarte eficienta in compactarea terenului..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Controlul electronic al turatiei este o caracteristica utila, deoarece permite utilizatorului sa selecteze viteza optima de lucru in functie de materialul pe care il lucreaza. Acest lucru ajuta la evitarea..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina de strans cu impact cu doi acumulatori este echipata cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa lucreze..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul dispune de un opritor lateral, care poate fi reglat in mod confortabil prin intermediul unui con expandabil cu autocentrare. Acest aspect permite realizarea unor gauri precise si bine aliniate,..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.