Dispenser Suc

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Dispenser Suc, un produs Aps. Dispenser suc dispenser suc fost conceput putea bucura in zilele toride vara bautura rece fara fi nevoie energie electrica. Se preteaza folosinta in baruri terase ori piscine sau la diverse evenimente. Compus din recipient din polipropilena baza si capacul din otel inoxidabil de. Recipientul tub racire amplasat in interior detasabil confectionat din otel inox in care se introduce gheata zdrobita racirea bauturilor. Tava scurgere proteja suprafata pe care asezat acest distribuitor bauturi. dispenserlxlxhcm capacitate. Categoria Dispensere.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Dispensere Dozatoare:
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat este ideala pentru obtinerea de rezultate profesionale si deosebite. Motorul puternic asigura un nivel ridicat al performantei, iar precizia concentricitatii axului permite..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul compactor pe benzina este un dispozitiv versatil ideal pentru gradini si peisagistica. Cu un design compact si o greutate redusa, acest compactor poate fi utilizat si in spatii inchise sau greu accesibile...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular de masa are urmatoarele date tehnice: are o alimenare de 2x18V (36V), o turatie in gol de 4.400 rpm, un diametru al panzei de 260 mm si o gaura de prindere de 30 mm. Unghiurile pot..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Aceasta masina are o capacitate de taiere de M6/M8/M10 pentru otel moale si M6/M6 pentru otel inoxidabil. Lungimea minima de taiere este de 20 mm. Numarul de taieri variaza in functie de dimensiunea filetului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.