Debitor Metale

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Debitor Metale, un produs Crown. Debitor metale wturatie in gol rpm. Debitor metale disc abraziv echipat un motor putere ofera turatie pana la lucru care asigura toata puterea necesara cele mai grele aplicatii. Protectia scanteie reglabila manerul orizontal integrat fac ca aceasta masina sau fie usor utilizat. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Motor puternic: Este echipata cu un motor puternic de 2200 de Wati, care asigura o putere suficienta pentru a taia metalele mai dure si rezistente. De asemenea, motorul beneficiaza de demaraj electronic.
Ferastrau Taiere Inclinata Statie
Ferastrau Taiere Inclinata Statie

Pentru o aliniere rapida si precisa a lamei de taiere, acest ferastrau este echipat cu un indicator de taiere a liniei XPS Shadow, care ilumineaza piesa de lucru si elimina necesitatea ajustarilor manuale..
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Un aspect util al masinii de debitat este ghidajul paralel, inalt si solid, care poate fi folosit pe ambele laturi ale discului de taiere. Acest lucru va permite sa fixati si sa ghidati cu precizie materia.
Debitor Masa Lucru
Debitor Masa Lucru

Motorul debitorului are o putere nominala de 2000 W, ceea ce ii confera performante ridicate in toate aplicatiile. Turatia in gol a ferastraului este de 4800 rpm, asigurand o taiere rapida si eficienta..
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Pentru a imbunatati siguranta in timpul utilizarii, masina este dotata cu un microintrerupator incorporat in usa. Acesta previne pornirea accidentala a masinii atunci cand usa este deschisa, astfel protejand.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor anti-vibratii este un instrument puternic potrivit pentru utilizarea in constructii. Are o putere absorbita de 850 W si este echipat cu functia AVT (Anti-Vibration Technology), care..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Producatorul a inclus in setul de livrare accesorii si unelte utile. Setul include o dalta spit de 280 mm, un maner lateral de forma D (417003-1), un tub de vaselina), o laveta si o valiza de transport...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.