Debitor Electric

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Debitor Electric, un produs Femi. Debitor electric masa debitor electric masa baza aluminiu turnat reglare usoara unghiului taiere si extensii laterale suplimentare fixarea lor mari. Debitorul unul taierea lemnului panourilor acoperite sau plasticului. Debitorul dispune un motor realizarea unor operatiuni taiere mai dificile si mare taiere. integrat blocare arborelui schimbarea rapida lamei. Unghi dublu cap inclinare ar transforma piesa. Oprire automata dreapta si stanga pe urmatoarele unghiuri. pana. Categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.. Pentru preturi avantajoase vezi Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu. Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Debitat Metal Lemn Plastic Aluminiu.:
Masina Debitat Metal Carburi
Masina Debitat Metal Carburi

Motor puternic: Este echipata cu un motor puternic de 2200 de Wati, care asigura o putere suficienta pentru a taia metalele mai dure si rezistente. De asemenea, motorul beneficiaza de demaraj electronic.
Ferastrau Taiere Inclinata Statie
Ferastrau Taiere Inclinata Statie

Functia de blocare a debitarii cu actiune cam face setarea mai rapida si mai usoara, permitand utilizatorului sa regleze rapid unghiurile de taiere intre 0-50 grade la stanga si 0-60 grade la dreapta..
Masina Debitat Lemn Aluminiu
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Ghidajul posterior al masinii este inalt si stabil, ceea ce imbunatateste precizia in toate aplicatiile de taiere in unghi. Acest lucru inseamna ca veti obtine taieturi precise si uniforme intr-o varietate de unghiuri..
Masina Debitat Banda
Masina Debitat Banda

Un alt avantaj al acestei masini este reglajul pentru taiere oblica, care permite un unghi de inclinare a lamei intre 0 si 45 de grade. De asemenea, ghidajul paralel poate fi conectat pe ambele margini.
Debitor Masa Lucru
Debitor Masa Lucru

Motorul debitorului are o putere nominala de 2000 W, ceea ce ii confera performante ridicate in toate aplicatiile. Turatia in gol a ferastraului este de 4800 rpm, asigurand o taiere rapida si eficienta..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are un control constant al vitezei, ceea ce inseamna ca aceasta va ramane constanta in timpul utilizarii, indiferent de presiunea aplicata sau de rezistenta materialelor...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.