Cuie Galvanizate

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Cuie Galvanizate, un produs Dewalt. Cuie galvanizate gz lemncuiele galvanizate gz sunt speciale mcn stick nailer dewalt. Diametru. utilizare. Cantitate cuie. Unghi º. Categoria Accesorii Scule.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Set Capsatoare Pneumatice
Set Capsatoare Pneumatice

Setul de 3 capsatoare pneumatice este un ansamblu de instrumente profesionale utilizate pentru operatiuni de capsare. Acestea sunt alimentate cu aer comprimat, oferind o performanta excelenta si o precizie.
Ciocan Batut Cuie
Ciocan Batut Cuie

Modul de operare secvential permite precizie, in timp ce modul de operare continua ofera utilizatorului viteza in lucrul. Sistemul de percutie mecanic, comparativ cu cel cu gaz, asigura performante constante.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Design ergonomic: Designul ergonomic al pistolului asigura confort in timpul utilizarii si reduce oboseala mainilor. Motor fara perii: Este echipat cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o autonomie.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Aplicatiile acestui pistol sunt variate. Este adecvat pentru constructii generale, cum ar fi ridicarea de structuri de lemn, montarea de schele sau cofraje. De asemenea, este foarte util in asamblarea.
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite

Modul de operare secvential ofera o executie mai precisa a fixarii cuiului, in timp ce modul secvential cu frecventa mare asigura un echilibru optim intre precizie si viteza. Ciocanul utilizeaza un sistem.
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste setul de livrare, acesta include un limitator de adancime, un surub M4x10, o masca de protectie si seturi de lame de taiere pentru diferite dimensiuni de filet. Este important de mentionat..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, aceasta foarfeca are o frecventa de curse de 1.900 min-1 si o raza de taiere interioara/exterioara de 45/50 mm. Capacitatea de taiere a aluminiului la 200N/mm2..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.