Compresor

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Compresor, un produs Stanley. Compresor fara ulei mputere debitata bar. Compresor compact portabil echipat un motor monofazat. Compresor de. lucrari pe teren ateliere inretinere si aplicatii casnice. ca proiectat sau functioneaze fara ulei necesita minim intretinere aerul rezultat un aer relativ uscat si curat. Echipat chinga transport manometre masurarea presiunii din butelie si deasemenea presiunea iesire reglata ajutorul regulatorul presiune. Alte dotari intrerupator optirea si pornirea compresoruluicarcasa protectie maner ergonomiccupla aer universalatampoane anti vibratiinelipsitul robinet purjarea condensului din rezervor. Atentie compresorul se utiliza doar in pozitia orizontalaperfect toate aplicaiile acasa hobby. Panou control uor utilizatuor transportat datorita umarului centura manerul confortabilcompartiment depozitare accesoriicompact depozitare uoara. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Compresoare Aer:
Compresor Orizontal Profesional
Compresor Orizontal Profesional

Compresorul dispune de o supapa de golire rapida a buteliei, ceea ce inseamna ca poate fi golia intr-un timp foarte scurt. De asemenea, are un regulator cu debit mare, care asigura performanta sporita.
Compresor Portabil Butelie
Compresor Portabil Butelie

Compresorul este o alegere excelenta pentru profesionistii din constructii care au nevoie de un dispozitiv portabil si robust pentru a alimenta scule pneumatice. Cu o putere puternica, un debit de aer.
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Manerul este cauciucat si moale, oferind o prindere sigura si confort ridicat in utilizare. Acest lucru este important pentru a putea manevra cu precizie si control ciocanul in timpul lucrarilor de demolare...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Un alt avantaj al ciocanului rotopercutor este limitatorul de cuplu, care opreste automat masina atunci cand intalneste armatura. Aceasta ajuta la prevenirea supraechilibrarii si la protejarea motorului si retelei electrice...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.