Compresor Piston

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Compresor Piston, un produs Stanley. Compresor stn piston fara ulei air kit. Hpdebit aer mpresiune bar. Air este set compus dintr un compresor portabil compact actionat un motor electric monofazat impreuna un furtun aer si un pistol umflat manometru. Compresorul stn gabarit mic lucrari pe teren umflat roti auto mici ateliere si aplicatii casnice. sistemului autolubrefiere compresor fara ulei aerul rezultat poate fi folosit la aplicatii care necesita un aer uscat si curat. Set livare compresor stn pistol umflat manometru duze umflatfurtun m. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Compresoare Aer:
Compresor Orizontal Profesional
Compresor Orizontal Profesional

Cu un rezervor cu o capacitate de 9.4L, acest compresor are un design compact si este usor de manevrat si depozitat in pozitie orizontala sau verticala, in functie de nevoile utilizatorului..
Compresor Portabil Butelie
Compresor Portabil Butelie

Cu o greutate de 18 kilograme, acest compresor este usor de manevrat si de transportat, fiind ideal pentru a fi utilizat in diverse locatii de lucru. De asemenea, designul sau robust si rezistent il face.
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj ofera o serie de caracteristici si specificatii tehnice care fac ca aceasta sa fie potrivita pentru atelierele sau productiile profesionale, datorita performantei..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Un alt avantaj al acestei masini este ca permite taierea rece fara aparitia bavurilor. Acest lucru inseamna ca dupa taiere, nu este nevoie sa se indeparteze bavurile si piulitele pot fi insurubate imediat,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.