Compresor Orizontal

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Compresor Orizontal, un produs Stanley. Compresor orizontal. Compresor scule pneumatice dispozitive ridicat si transportat masini unelte si alte utilizari generale. Prevazut comutator presiune incorporat un design mai compact. Pompa mai usoara in comparatie modelele traditionale deasemenea usor intretinut deoarece necesita niciodata ulei. Porn este la temperaturi scazute si la numai maner incorporat transport mai facilbutelie usoara si compactapicioare din cauciuc stabilitate sporita. Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Compresoare Aer:
Compresor Orizontal Profesional
Compresor Orizontal Profesional

Unul dintre avantajele acestui compresor este faptul ca este silentios, ceea ce inseamna ca nu va deranja persoanele din jurul sau in timpul utilizarii. De asemenea, motorul sau este usor de intretinut,.
Compresor Portabil Butelie
Compresor Portabil Butelie

Cu o greutate de 18 kilograme, acest compresor este usor de manevrat si de transportat, fiind ideal pentru a fi utilizat in diverse locatii de lucru. De asemenea, designul sau robust si rezistent il face.
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj ofera o serie de caracteristici si specificatii tehnice care fac ca aceasta sa fie potrivita pentru atelierele sau productiile profesionale, datorita performantei..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste siguranta operatorului, masina este dotata cu o frana electrica. Aceasta asigura o oprire rapida a lamei, in cazul in care apare o situatie de urgenta sau daca operatorul doreste sa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.