Compresor Negru Vertical

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Compresor Negru Vertical, un produs Black Decker. Compresor nkvertical lfara uleiputere hppresiune maxima este un compresor fiabil coaxial un piston actionat un motor monofazat. ungere imbunatatita realizata un consum scazut ulei aripioare racire cilindrului si capacului chiulasei ventilatie fortata debit mare constructie robusta si echipat presostat protectie termica resetare automata supapa cupla rapida mama si maner transport. un compresor portabil gabarit mic lucrari pe teren mici ateliere si aplicatii casnice. sistem autolubrefiere compresor fara ulei aerul rezultat poate fi folosit la aplicatii care necesita un aer uscat si curat. Pompa inalta calitate compresorului turatie redusa asigurand astfel functionare fiabila si prelungirea duratei viata. inovativ racire asigura mai buna racire motorului electric si pompei ducand astfel la este rea duratei viata acestora. Compresorul poate fii folosit in aplicatii spalat vopsit si scule pneumatice. portabil. dotat presostat. are cupla rapida supa Categoria Compresoare Aer. Pentru preturi avantajoase vezi Compresoare Aer Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Compresoare Aer:
Compresor Orizontal Profesional
Compresor Orizontal Profesional

Un avantaj al acestui compresor este controlul electronic al regulatorului de turatie, ceea ce permite o utilizare mai precisa si controlul nivelului de presiune. Compresorul este echipat si cu un maner.
Compresor Portabil Butelie
Compresor Portabil Butelie

Compresorul este conceput pentru a fi utilizat in medii profesionale, unde solicitarile sunt mari si se impune o performanta superioara. Acesta este echipat cu un sistem de lubrifiere cu ulei, asigurand.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Datele tehnice ale masinii de gaurit includ un diametru portscula de M18 si un diametru de gat de prindere de 53 mm. Capacitatea maxima de gaurire in beton cu o carota diamantata este de 230 mm. Greutatea..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are un control constant al vitezei, ceea ce inseamna ca aceasta va ramane constanta in timpul utilizarii, indiferent de presiunea aplicata sau de rezistenta materialelor...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.