Circular De Mana

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Circular De Mana, un produs Crown. Circular mana alimentarecircular face parte din linia destinata uneltelor si sculelor dotat un motor electric dezvolta putere discul taiere exterior arbore grosimea panzei de. asigura un echilibr intre puterea greutatea si fierastraului. Destinat face diverse reparatii modificari si ajustari ale placilor din lemn rasinoase sau foioase sau mdf. Fierastraul poate fi utilizat taieri longitudinale si transversale in lemn atat sectiuni drepte cat si sectiuni unghiulare. Reglarea adancimii taierereglarea unghiului taierefunctie blocare axuluisistem extragere prafuluiset livrare panza fierastra circularcheie montaj. Categoria Fierastraie Circulare. Pentru preturi avantajoase vezi Fierastraie Circulare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Fierastraie Electrice:
Debitor Masa Profesional
Debitor Masa Profesional

Sistemul Airlock al debitorului de masa este proiectat pentru a permite o cuplare rapida si usoara a aspiratorului de praf. Prin intermediul unui singur punct de conexiune, se asigura o colectare eficienta.
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj ofera o serie de caracteristici si specificatii tehnice care fac ca aceasta sa fie potrivita pentru atelierele sau productiile profesionale, datorita performantei..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Aceasta masina are o capacitate de taiere de M6/M8/M10 pentru otel moale si M6/M6 pentru otel inoxidabil. Lungimea minima de taiere este de 20 mm. Numarul de taieri variaza in functie de dimensiunea filetului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.