Ciocan Batut Cuie

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Ciocan Batut Cuie, un produs Dewalt. Ciocanul de batut cuie cu 2 turatii motor fara perii XR Li-Ion 18V fara acumulatori este un instrument puternic si versatil. Doua trepte de viteza sau nivele de putere permit optimizarea pistolului pentru a bate cuie de diferite lungimi. Acesta beneficiaza de o autonomie mai mare, poate trage mai repede si are un recul mai mic atunci cand bate cuie mai scurte. Tehnologia motorului fara perii colectoare asigura puterea necesara pentru a bate cuie de 90mm in lemn de esenta moale si cuie de 63mm in lemn dur.

Modul de operare secvential permite precizie, in timp ce modul de operare continua ofera utilizatorului viteza in lucrul. Sistemul de percutie mecanic, comparativ cu cel cu gaz, asigura performante constante in temperaturi cuprinse intre -20°C si 50°C, avand cerinte minime de intretinere/service. Acest ciocan de batut cuie este liderul clasei sale datorita nivelului redus de vibratii si zgomot, asigurand astfel o protectie deosebita utilizatorului.

Magazia de cuie cu un unghi de 30-34 grade este complexa si va accepta majoritatea cuielor in banda cu cap D si cu cap descentrat de pe piata. Carligul rotativ de agatare la curea sau pe grinda asigura o portabilitate sporita si flexibilitate pe santier. Adancimea de batere a cuielor se regleaza foarte usor folosind doar degetul mare. Durabilitatea si vizibilitatea sunt sporite datorita protectiei contra-zgarieturilor. Designul ergonomic al sculei permite potrivirea usoara si rapida a cuiului in centrul stalpului de 400mm.

Sistemul de operare fara aer comprimat asigura o reducere semnificativa a costurilor. Deblocarea cuiului se face rapid, fara unelte ajutatoare, sporind randamentul in munca. Acumulatorii va permit sa lucrati in siguranta si fara inconvenientele cauzate de cablul sau furtunul de alimentare. Contactorul de siguranta impiedica actionarea accidentala a ciocanului, iar mecanismul de blocare al tragerii previne descarcarea atunci cand magazia de cuie este goala.

Echiparea standard include un carlig rotativ pentru agatare la curea si o protectie anti-zgariere. Categoria Pistoale.
Pentru preturi avantajoase vezi Pistoale Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Set Capsatoare Pneumatice
Set Capsatoare Pneumatice

Setul de 3 capsatoare pneumatice este un ansamblu de instrumente profesionale utilizate pentru operatiuni de capsare. Acestea sunt alimentate cu aer comprimat, oferind o performanta excelenta si o precizie.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Performanta constanta la temperaturi scazute: Datorita tehnologiei Li-Ion, acest pistol de batut cuie ofera o performanta constanta chiar si la temperaturi scazute. Modul secvential si continuu: Cu modul.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Pistolul de batut cuie cu gaz este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o varietate de aplicatii in constructii si asamblare. Adancimea de gaurire si insurubare ajustabila: Utilizatorii pot.
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite

Ciocanul este proiectat cu doua trepte de viteza, permitandu-va sa ajustati puterea in functie de lungimea cuielor utilizate. Acest lucru va permite sa beneficiati de o autonomie mai mare, tragere mai.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina are o greutate de 3,7 kg, ceea ce o face usor de manevrat si greu de utilizat pe termen lung. Usurinta de utilizare si manevrabilitatea sunt sporite de agatatoarele de curea, care permit utilizatorului..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Datele tehnice ale masinii de gaurit includ un diametru portscula de M18 si un diametru de gat de prindere de 53 mm. Capacitatea maxima de gaurire in beton cu o carota diamantata este de 230 mm. Greutatea..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta, ciocanul rotopercutor este echipat cu indicator LED pentru schimbarea perilor si un indicator LED pentru probleme electrice. Aceste functii ii permit utilizatorului..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este o unealta puternica si precisa, care asigura o pornire lenta si protejeaza masina si reteaua electrica. Cu functii si caracteristici aditionale, cum ar fi reglarea confortabila..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.