Carucior Spalat Stoarcere Galeata

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Carucior Spalat Stoarcere Galeata, un produs Leifheit. Carucior spalat sistem stoarcere si galeata professionalcaruciorul spalat sistem stoarcere ofera echipamentul baza curatenie desavarsita pardoselilor. are incluse doua galeti una albastra apa curata si una rosie apa in care se se scurge apa murdara. sistemului stoarcere efortul depus minim fara fi nevoie sau atingi mopul professional care se poate comanda separat. asemenea rotile caruciorului care se pot roti la ajuta la manevrarea usoara caruciorului sistem stoarcere. Mopul profesional potrivit acest sistem stoarcere se poate comanda separat. Categoria Produse Profesionale Curatenie.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Produse Profesionale Curatenie:
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Pentru a proteja masina si acumulatorul, acest fierastrau circular dispune de functia Soft Start, care asigura pornirea lenta a masinii. Astfel, se evita un consum mare de energie si se prelungeste durata..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Un alt avantaj al acestei masini este ca permite taierea rece fara aparitia bavurilor. Acest lucru inseamna ca dupa taiere, nu este nevoie sa se indeparteze bavurile si piulitele pot fi insurubate imediat,..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Unul dintre avantajele majore ale acestei foarfece este evacuarea spanului in jos, ceea ce permite o vedere libera a materialului pe care il prelucrati. Aceasta inseamna ca puteti vedea exact unde faceti..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.