Bricolaj si Articole pentru Casa si Gradina - Promotii si reduceri pret




Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Masina Degrosat

Masina Degrosat Designul cu patru coloane al masinii permite lamei miscarea usoara sus-jos, asigurand astfel o finisare precisa a materialului. De asemenea, capul de taiere se poate bloca, eliminand orice miscare pe timpul rindeluirii si asigurand astfel obtinerea unei suprafete perfecte...
Nivela Optica

Nivela Optica Setul de livrare al nivelei optice include o rigla gradata de 2.44 m si o tija de aluminiu, care pot fi utilizate pentru masurarea distantelor si inaltimilor. Un trepied din aluminiu este, de asemenea, inclus, oferind stabilitate si suport in timpul lucrului. Firul cu plumb este un instrument..
Masina Gaurire Uscata Flansa

Masina Gaurire Uscata Flansa Standul este prevazut si cu un maner reversibil care poate fi actionat fara a fi necesare chei. Acest lucru face ca folosirea standului sa fie usoara si convenabila pentru utilizator. Prin simpla schimbare a directiei de rotatie a manerului, masina de gaurit poate fi fixata sau eliberata..
Ciocan Demolator

Ciocan Demolator Carcasa de magneziu asigura o durabilitate maxima si o greutate minima, permitand operatorului sa manevreze ciocanul fara efort. Aceasta caracteristica face ca ciocanul sa fie usor de manevrat chiar si in conditiile unor lucrari de demolare solicitante...
Freza Zapada Benzina

Freza Zapada Benzina Lamele frezei de zapada sunt rezistente si pot sfarama si colecta cu succes zapada, permitandu-i sa deszapezeasca chiar si stratul inghetat sau compact de zapada. Aceasta actioneaza cu usurinta si rapiditate, asigurand rezultate de inalta calitate...
Set Capsatoare Pneumatice

Set Capsatoare Pneumatice Mecanismul de alimentare cu aer comprimat permite utilizatorului sa capseze cu usurinta si rapid diverse materiale, cum ar fi lemnul, placile de gips-carton sau materiale textile. Prin simpla apasare a declansatorului, aerul comprimat este folosit pentru a actiona capsatul si a fixa cutitul..
Ciocan Batut Cuie

Ciocan Batut Cuie Magazia de cuie cu un unghi de 30-34 grade este complexa si va accepta majoritatea cuielor in banda cu cap D si cu cap descentrat de pe piata. Carligul rotativ de agatare la curea sau pe grinda asigura o portabilitate sporita si flexibilitate pe santier. Adancimea de batere a cuielor se..
Capsator Special Arcuri

Capsator Special Arcuri Capsatorul special de arcuri este un instrument de lucru esential pentru diferite tipuri de proiecte. Compact si durabil, acest capsator are un design ergonomic care il face usor de manevrat si confortabil de utilizat pentru perioade lungi de timp. Construit cu cele mai inalte standarde..
Pistol Batut Cuie

Pistol Batut Cuie Dimensiune compacta: Pistolul de batut cuie are o dimensiune compacta, ceea ce il face usor de manevrat si potrivit pentru utilizarea in spatii restranse. Cu o greutate de doar 2.65 kg, acest pistol de batut cuie este usor de manevrat si nu va obosi utilizatorul in timpul utilizarii indelungate...
Pistol Batut Cuie

Pistol Batut Cuie Aplicatiile acestui pistol sunt variate. Este adecvat pentru constructii generale, cum ar fi ridicarea de structuri de lemn, montarea de schele sau cofraje. De asemenea, este foarte util in asamblarea de lazi, cutii, paleti si alte proiecte de inchegare a materialelor. Pistolul de batut..
Compresor Orizontal Profesional

Compresor Orizontal Profesional Unul dintre avantajele acestui compresor este faptul ca este silentios, ceea ce inseamna ca nu va deranja persoanele din jurul sau in timpul utilizarii. De asemenea, motorul sau este usor de intretinut, iar sistemul de lubrifiere fara ulei face ca acest compresor sa fie mai eficient si..
Debitor Masa Profesional

Debitor Masa Profesional Pentru a oferi o experienta completa, setul de livrare al debitorului de masa include o panza cu 24 dinti din seria 60, o cheie pentru schimbarea acestuia si doua suruburi pentru fixarea fierastraului de masa. Aceste accesorii sunt esentiale pentru a putea utiliza echipamentul imediat...
Generator Invertor Sudura

Generator Invertor Sudura Generatorul este echipat cu un alternator, care incarca acumulatorul in timpul functionarii. Aceasta inseamna ca generatorul poate fi utilizat pentru o perioada mai lunga de timp fara sa fie nevoie de o incarcare suplimentara a acumulatorului...
Masina Debitat Metal Carburi

Masina Debitat Metal Carburi Ax de debitare si ghidaj reglabil: Axul de debitare al masinii are un diametru de 25.4 mm, permitand montarea diverselor discuri pentru metal. De asemenea, ghidajul masinii este mare si foarte usor reglabil, permitand realizarea de taieturi drepte sau la unghi de pana la 45 de grade. Acest..
Ferastrau Taiere Inclinata Statie

Ferastrau Taiere Inclinata Statie Pentru o aliniere rapida si precisa a lamei de taiere, acest ferastrau este echipat cu un indicator de taiere a liniei XPS Shadow, care ilumineaza piesa de lucru si elimina necesitatea ajustarilor manuale. Ferastraul are, de asemenea, o noua setare a opritorului cu eliberare rapida, care..
Masina Debitat Lemn Aluminiu

Masina Debitat Lemn Aluminiu Corpul si masa masinii de debitat sunt realizate din aluminiu turnat, ceea ce garanteaza o precizie mare in ambele moduri de taiere - atat pentru lemn, cat si pentru aluminiu. Acest material a fost ales pentru a asigura o stabilitate ridicata in timpul utilizarii si pentru a preveni orice..
Masina Debitat Banda

Masina Debitat Banda Un alt avantaj al acestei masini este reglajul pentru taiere oblica, care permite un unghi de inclinare a lamei intre 0 si 45 de grade. De asemenea, ghidajul paralel poate fi conectat pe ambele margini ale mesei, asigurand astfel precizie si uniformitate in timpul lucrarilor...
Debitor Masa Lucru

Debitor Masa Lucru Motorul debitorului are o putere nominala de 2000 W, ceea ce ii confera performante ridicate in toate aplicatiile. Turatia in gol a ferastraului este de 4800 rpm, asigurand o taiere rapida si eficienta. Diametrul discului este de 250 mm, ceea ce permite efectuarea taieturilor de precizie..
Set Scule Statie Sistem

Set Scule Statie Sistem Masina de gaurit si insurubat este un instrument puternic, alimentat de un acumulator de 18V. Aceasta masina de gaurit are un motor puternic, ce ofera o viteza de functionare de pana la 2000 de rotatii pe minut. Are, de asemenea, un moment de torsiune maxim de 70 Nm, ceea ce o face potrivita..
Aparat Spalat Presiune

Aparat Spalat Presiune Setul de livrare include un furtun de inalta presiune intarit cu otel, cu o lungime de 10 m, pentru o flexibilitate sporita in utilizare. Pistolul de inalta presiune ofera o prindere confortabila si ergonomica, iar lancea cu duza rotativa reglabila permite ajustarea presiunii inalta sau..


Copyright 2023 Plus.ro. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.