Capsator Penumatic

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Capsator Penumatic, un produs Senco. Capsator penumatic reme nseria remepro scule pneumatice cea mai inalta calitate aplicatii industriale. remepro unelte cea mai mare calitate fi folosite zile pe saptamana in cele mai dificile medii industriale. Caracteristicile acestei game top sunt proiectare interna modernizata durabilitate si performanta. Sculele pneumatice rempro beneficiaza ani. functiilor excelente capsari industriale sarma subitre capsatorul penumatic reme sarma subtire durabila conceput utilizari si eficiente in mediul industrial. Variatele modele instaleaza capse variabila si pana. Capsator penumatic reme prezinta caracteristici excelente confortul utilizatorului conducand la mai mare productivitate activitatile ecapsatorul pneumatic remepro beneficiaza ani. are capac din otel regim lucru echilibr superior recul minim. deschiderea magaziei se poate face singura mana. gura evacuare la spate astfel se direcioneaza uleiul praful departe suprafaa lucru. are maner ergonomic reduce obose Categoria Capsatoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Pneumatice:
Set Capsatoare Pneumatice
Set Capsatoare Pneumatice

Mecanismul de alimentare cu aer comprimat permite utilizatorului sa capseze cu usurinta si rapid diverse materiale, cum ar fi lemnul, placile de gips-carton sau materiale textile. Prin simpla apasare a.
Ciocan Batut Cuie
Ciocan Batut Cuie

Ciocanul de batut cuie cu 2 turatii motor fara perii XR Li-Ion 18V fara acumulatori este un instrument puternic si versatil. Doua trepte de viteza sau nivele de putere permit optimizarea pistolului pentru.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Rozeta de ajustare a adancimii de bataie a cuielelor: Pistolul este echipat cu o rozeta de ajustare a adancimii de bataie a cuielelor, permitand utilizatorului sa regleze adancimea cuiului in functie de.
Pistol Batut Cuie
Pistol Batut Cuie

Aplicatiile acestui pistol sunt variate. Este adecvat pentru constructii generale, cum ar fi ridicarea de structuri de lemn, montarea de schele sau cofraje. De asemenea, este foarte util in asamblarea.
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite
Ciocan Batut Cuie Profile Pregaurite

Ciocanul cuie este echipat cu un motor puternic de 18V XR cu doua trepte si fara perii, livrand performante excelente in fixarea cuielor in profile pregaurite din metal. Designul ergonomic al sculei permite.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Cu un nivel de zgomot de 91 dB(A), acest ciocan rotopercutor are un nivel redus de presiune acustica, asigurand un mediu de lucru mai confortabil. Nivelul de putere sonora este de 102 dB(A), iar nivelul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.