Capsator Electric Multifunctional

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Capsator Electric Multifunctional, un produs Stanley. Capsator in fm alimentare electrica la reteamultifunctional. un capsator universal electric alimentare prin cablu la retea poate fi utilizat usor fiind util la gama larga lucrari interior sau decoratiuni. utilizeaza modele capse si cuie. usor manevratposibilitate reglare fortei lovireeficient la fixarea materialelor diverse precum folie sipci decorative stofe tapiterieincar carea capselor se face partea inferioaraindicatorul capse permite vizibilitatea atunci cand nevoie reincar careconsumabile compatibile capse capse drepte capse rotunde cuie cuie far pin. Categoria Capsatoare Electrice Manuale.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Capsatoare Electrice Manuale:
Capsator Special Arcuri
Capsator Special Arcuri

Daca sunteti implicat in productia de dulapuri, paturi sau alte piese de mobilier, acest capsator de arcuri este un instrument indispensabil in procesul de asamblare si fixare a elementelor structurale..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Setul de livrare al masinii de gaurit include un furtun adaptor pentru lichidul de racire, care permite conectarea la un rezervor de apa pentru racirea coroanei diamantate. De asemenea, este inclus un..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.