Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Fierastraie Bomfaiere:
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator vine insotit de un set de accesorii, care include o dalta de spit de 280 mm pentru diferite aplicatii de demolare, un maner lateral pentru o mai buna manevrabilitate, un tub de vaselina..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul are un design ergonomic care faciliteaza manevrarea si transportul. Poate fi utilizat in diverse domenii, precum constructii (case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport),..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat este ideala pentru obtinerea de rezultate profesionale si deosebite. Motorul puternic asigura un nivel ridicat al performantei, iar precizia concentricitatii axului permite..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.