Atelier Mobil Dispozitiv Inchidere

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Atelier Mobil Dispozitiv Inchidere, un produs Stanley. Atelier mobil cutie si dispozitiv inchidere prin atingere sertar atelierul mobil contine containere superioare detasabile prevazute maner permit optimizarea optiunilor sto care in functie nevoi. Cutiile superioare sunt detasabile sertar si sistem schidere singura mana. Atelierul mobil format din sertare adanci organizator si cutie mare la baza depozitarea uneltelor mari fierastraie si nivele. Atelierul mobil are maner telescopic aluminiu si roti trafic intens si manevrabilitate pe santier. Mecanismele glisare si blocare ale sertarelor sunt concepute utilizare intensa. Cutiile superioare pot fi operate singura mana. Categoria Bancuri Lucru. Pentru preturi avantajoase vezi Bancuri Lucru Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Bancuri Lucru Capre:
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Masina de gaurit cu coroana diamantata are o putere de 2500 W, fiind alimentata la o tensiune de 230 V si 50 Hz. Aceasta are un reductor mecanic cu 3 trepte de turatie, care permite ajustarea vitezei de..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.