Aspirator Vertical

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Aspirator Vertical, un produs Leifheit. Curatenia poate fi atat simpla noul aspirator regulus powervac in. aspirator vertical fara fir un motor si un dispozitiv mana practic si comod. Regulus powervac in se curata treptele scarilor colturile inclinate si suprafetele fara deranja cablurile. Mobilierul tapiteria se pot curata ajutorul dispozitivului detasabil. Bateria puternica si inlocuibila dispune functionare doua dispozitive unul aspirator vertical fara fir si aspirator fara fir detasabil functioneaza fara cablu baterie care poate fi inlocuita durata functionare pana la minute duza podea tehnologie duobristle randuri dense si moi din fire par indeparteaza murdaria cea fina pana la cea grosiera bagless cyclone technology functioneaza sac doua niveluri aspiratie reglabile vid si podea si turbo sase lumini lefrontale fac vizibila murdaria chiar si in colturile intunecate si sub mobilier cilindrii moi permit aspirarea usoara pe podele sensibile cum ar fi parchetul laminat statia incar care a Categoria Aspiratoare. Pentru preturi avantajoase vezi Aspiratoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aspiratoare:
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat este ideala pentru obtinerea de rezultate profesionale si deosebite. Motorul puternic asigura un nivel ridicat al performantei, iar precizia concentricitatii axului permite..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Una dintre caracteristicile principale ale acestui fierastrau circular este functia AWS (Auto-start Wireless System), care permite conectarea wireless la un aspirator compatibil. Aceasta faciliteaza taierea..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Una dintre caracteristicile importante ale acestei masini este mecanismul automat de oprire a lamelor, care permite operatorului sa reia rapid operatiunea dupa fiecare taiere. Acest lucru ajuta la economisirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.