Aparat Sudura Sarma

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Aparat Sudura Sarma, un produs Solter. Aparat sudura solter solm amperaj agrosime sarma. din linia solm reprezentand gama inceput solter echipamentele mag. aparatele sudura din linia solm sunt proiectate lucurari mica aploare fiind usor utilizat. aparate sunt monofazate oferind posibilitatea se lucre gaz sau fara gaz prininversarea ploaritatii. puncte reglare intensitatii sudarii si un timer ajustabil la secunde. Aintensitate aintensitate intensitate maxima sarma. kvasiguranta aviteza sudare minut rola sarma protectie. Set livrare pistolet sudura. Regulator gaz. Cabl masa. Perie sarma. Rola sarma gas. Atent pentru sudura fara gaz aveti nevoie sarma flux sau sa fie mentionat gas. Categoria Aparate Sudura. Pentru preturi avantajoase vezi Aparate Sudura Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Precizia de masurare a acestei nivele laser este de 1 mm la distante de peste 10 metri, asigurand astfel o precizie ridicata in masuratori. Aceasta poate fi utilizata intr-un interval de temperatura cuprins..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.