Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Ciocane Rotopercutoare:
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Greutatea acestui nivel laser este de 1,6 kg, oferind astfel o manevrabilitate usoara si confortabila in timpul utilizarii. Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este un instrument de masura..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator vine insotit de un set de accesorii, care include o dalta de spit de 280 mm pentru diferite aplicatii de demolare, un maner lateral pentru o mai buna manevrabilitate, un tub de vaselina..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, ciocanul rotopercutor are dimensiuni de 599 x 149 x 287 mm si o greutate de 10.9 kg conform standardelor EPTA. Acesta vine cu un cablu de alimentare de 4 metri..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.