Suspendat

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Suspendate.

Suspendat usi culisante. Satin fildes. Carcasa si usi din pal melaminat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Suspendate:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

In interiorul dulapului exista o bara pentru umerase, care este potrivita atat pentru hainele scurte, cum ar fi camasile, cat si pentru hainele lungi. De asemenea, dulapul are doua spatii de depozitare..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial din imitatie de piele, cu brate din aluminiu tapitate si stea din aluminiu, este o alegere excelenta pentru un birou managerial. Designul elegant, caracteristicile confortabile si calitatea..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba are dimensiuni potrivite pentru a fi montata intr-un spatiu mic sau pentru a fi transportata usor. Cand masa este stransa si pliata, are o lungime de 900 de milimetri, o inaltime..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Comoda cu 4 sertare este o piesa de mobilier spatioasa si eleganta. Carcasa comodei este fabricata din PAL melaminat Sonoma, un material durabil si rezistent cu o grosime de 16 mm, care asigura stabilitatea..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Materialele de calitate utilizate in realizarea acestui pat asigura rezistenta si durabilitatea in timp, iar finisajele palului melaminat confera un aspect modern si elegant intregului ansamblu. Patul..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Bucataria din PAL negru are un design modern si elegant. Corpurile, fabricate din PAL melaminat wenge, au o grosime de 16 mm, ceea ce le asigura o stabilitate si rezistenta sporita. Usile, fabricate tot..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Capacele de jos si de sus din PAL dublat cu grosimea de 32 mm adauga un aspect elegat si solid bibliotecii dulap. Aceasta caracteristica contribuie la rezistenta mobilierului in fata obiectelor grele,..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dimensiunile suspendatului sunt 194 cm latime, 78 cm inaltime si 39 cm adancime. Ansamblul intreg al camerei are dimensiunile totale de 274 cm latime, 200 cm inaltime si 144 cm adancime...
Dulap Living
Dulap Living

Dulapul living alb cu 2 usi este un dulap elegant si spatios, perfect pentru a adauga un aspect luxos oricarei camere. Cu o latime totala de 930 mm (900 mm fara ornamente), acest dulap ofera suficient..
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Biblioteca varianta dreapta este un ansamblu practic si versatil, ideal pentru depozitarea si organizarea obiectelor dintr-o camera. Aceasta este formata din 5 corpuri individuale, care pot fi aranjate..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Dimensiunile exterioare ale patului sunt 170 cm in latime, 112 cm in inaltimea tabliei de la cap si 216 cm in lungime. Aceste dimensiuni ofera un spatiu generos pentru odihna si relaxare in timpul somnului...

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.