Suspendat

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Suspendate.

Suspendat usi culisante. Satin fildes. Carcasa si usi din pal melaminat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Suspendate:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Usile dulapului sunt fabricate din MDF alb, cu o grosime de 18 mm, si au un aspect frumos, datorita frezarii atent realizate. Ornamentele de pe dulap, fabricate din MDF alb, cu o grosime de 25 mm, completeaza..
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Cele 4 sertare ale comodei sunt dotate cu glisiere cu bile si amortizare, asigurand o inchidere silentioasa si lina. Aceasta caracteristica nu numai ca protejeaza mobilierul de uzura si deteriorarea prematura,..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial este livrat complet asamblat, cu sezutul, spatarul si bratele deja montate. Aceasta face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si rapid, in timp ce asigura integritatea si siguranta..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa cafea pliabila alba este un obiect practic si versatil, care imbina functionalitatea cu estetica. Aceasta se potriveste perfect intr-un living mic sau intr-o camera de oaspeti, aducand un element..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Ce face acest pat unic sunt cele doua sertare integrate in designul sau. Acestea pot fi montate pe lateralele patului, oferind un acces usor si convenabil la spatiul de depozitare. Fiecare sertar este..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Bucataria din PAL negru are un design modern si elegant. Corpurile, fabricate din PAL melaminat wenge, au o grosime de 16 mm, ceea ce le asigura o stabilitate si rezistenta sporita. Usile, fabricate tot..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Aspectul deosebit si rezistenta sporita a bibliotecii dulap din PAL melaminat, cu vara de haine, spatii de depozitare cu polite si sertare incapatoare o fac o solutie ideala pentru organizarea si pastrarea..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Corpul inferior este o piesa de mobilier care are doua sertare metalice pentru depozitarea greutatii. Aceste sertare sunt realizate din metal si au oprite pentru a preveni deschiderea lor accidentala...
Camera Tineret
Camera Tineret

Tablia de la capul patului poate fi montata fie in partea stanga, fie in partea dreapta, in functie de configurarea dorita a camerei. Tablia de la perete este plasata la acelasi nivel cu cea de la cap,..
Dulap Living
Dulap Living

La interior, dulapul living alb beneficiaza de 5 spatii de depozitare pe polite, care asigura un spatiu organizat si ordonat pentru depozitarea obiectelor si hainelor. Aceste polite sunt intarite pentru..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Inaltimea patului este de 10 cm, permitand o buna circulatie a aerului de sub pat si, de asemenea, usurand curatarea cu aspiratorul. Tablia de la cap are un design special, cu nasturi tapitati, oferind..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua memori este special conceputa pentru a oferi un suport ergonomic si un confort exceptional. Materialul memory foam, calitatea superioara a stofei si detaliile de design fac din aceasta saltea..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.