Noptiera

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Noptiere. Pentru preturi avantajoase vezi Noptiere Ieftine.

Noptiera alb sertare practica langa orice pat. Carcasa noptierei fabricata din melaminat alb fetele sertarelor sunt fabricate din alb. Fetele sertarelor sunt frezate un aspect elegant, capacul noptierei fabricat din alb desavars este acest aspect elegant, asigura si rezistenta sporita la depozitarea unor obiecte grele pe noptiera. Picioarele sunt fabricate din lemn si sunt vopsite, manerele metalice antichizate contribuie si ele la aspectul al noptierei. sertare au glisiere bile si amortizare inchidere silentioasa, impreuna fundurile din melaminat asigura rezistenta sporita folosirea zilnica sertarelor. Latimea noptierei de.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Noptiere:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Picioarele dulapului sunt de tip clasic, fabricate din lemn si vopsite intr-o nuanta potrivita culorii dulapului. Acestea adauga un element de stil si sustin in mod sigur dulapul...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Dimensiunile comodei cu 4 sertare sunt foarte generoase: lungimea de 900 mm, inaltimea de 880 mm si adancimea de 580 mm. Aceste dimensiuni iti ofera spatiu destul pentru a stoca haine, obiecte personale..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial din imitatie de piele, cu brate din aluminiu tapitate si stea din aluminiu, este o alegere excelenta pentru un birou managerial. Designul elegant, caracteristicile confortabile si calitatea..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa este realizata intr-o culoare alba, oferind un aspect modern si luminos. Albul este o alegere populara pentru mobilier datorita abilitatii sale de a se potrivi oricarui decor interior. De asemenea,..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Ce face acest pat unic sunt cele doua sertare integrate in designul sau. Acestea pot fi montate pe lateralele patului, oferind un acces usor si convenabil la spatiul de depozitare. Fiecare sertar este..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Cele 8 corpuri care formeaza bucataria (4 inferior si 4 superior) pot fi asezate in orice ordine doriti, fiind independente. Abia apoi le puteti prinde intre ele folosind suruburile de cuplare din accesorii,..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Partea de sus a bibliotecii dispune de o bara de haine pentru umerase, ce permite depozitarea si pastrarea ordonata a articolelor de imbracaminte. Aceasta caracteristica este ideala pentru a avea la indemana..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Culoarea corpului inferior este wenge, ceea ce confera un aspect elegant si modern. Sertarele au o nuanta de negru lucios, care se potriveste bine cu wenge-ul. Materialele folosite pentru constructia corpului..
Camera Tineret
Camera Tineret

Dormitorul este fabricat din PAL melaminat wenge si brad cu grosimea de 16 mm, asigurand o constructie solida si durabila.Tot mobilierul este finisat cu cant ABS wenge, cu grosimea de 0,4 mm, pentru a..
Dulap Living
Dulap Living

Dulapul living alb cu 2 usi este o piesa de mobilier de inalta calitate, care aduce un aspect deosebit oricarei incaperi. Cu dimensiunile sale precise de 930 mm latime, 471 mm adancime si 2161 mm inaltime,..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul tapitat este de culoare bej si are dimensiunile de 1600x2000 mm. Este conceput pentru a gazdui o saltea cu dimensiunea de 160x200 cm. Materialele utilizate pentru constructia acestuia includ PAL..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua este prevazuta cu Fragrance Active, ceea ce inseamna ca mirosul stofei este persistent pentru o perioada de maxim 6 luni. Aceasta caracteristica asigura un mediu placut si proaspat pentru somn...

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.