Dulap

-Paturi--Comode--Bucatarii Modulare--Masute Cafea--Colectii Dormitor--Livinguri Set--Dormitoare Set--Mese--Bucatarii Set--Corpuri Inferioare-

Categoria Mobilier Hol.

Usa se poate monta pe partea stanga ori pe partea dreapta, oglinda pe usa, polite pe interior si sertar in partea jos. Carcasa din pal melaminat, glisiere metalice sertar si oglinda.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din subcategoria Mobilier Hol:
Dulap Dormitor
Dulap Dormitor

Lungimea dulapului este de 900 mm, fara ornamentul de sus, iar cu ornamentele, lungimea totala ajunge la 930 mm. Inaltimea dulapului este de 2160 mm, oferind destul spatiu pentru depozitare verticala...
Comoda Sertare
Comoda Sertare

Comoda cu 4 sertare este o piesa de mobilier spatioasa si eleganta. Carcasa comodei este fabricata din PAL melaminat Sonoma, un material durabil si rezistent cu o grosime de 16 mm, care asigura stabilitatea..
Masa Cafea Pliabila
Masa Cafea Pliabila

Masa este realizata intr-o culoare alba, oferind un aspect modern si luminos. Albul este o alegere populara pentru mobilier datorita abilitatii sale de a se potrivi oricarui decor interior. De asemenea,..
Pat Sertare Perete
Pat Sertare Perete

Patul cu 2 sertare pe perete este un mobilier elegant si practic in acelasi timp. Carcasa patului, realizata din pal melaminat, confera rezistenta si durabilitate acestei piese de mobilier. Dimensiunile..
Scaun Directorial Imitatie Piele
Scaun Directorial Imitatie Piele

Scaunul directorial este livrat complet asamblat, cu sezutul, spatarul si bratele deja montate. Aceasta face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si rapid, in timp ce asigura integritatea si siguranta..
Set Bucatarie Negru
Set Bucatarie Negru

Cele 8 corpuri care formeaza bucataria (4 inferior si 4 superior) pot fi asezate in orice ordine doriti, fiind independente. Abia apoi le puteti prinde intre ele folosind suruburile de cuplare din accesorii,..
Biblioteca Dulap Dreapta
Biblioteca Dulap Dreapta

Partea de sus a bibliotecii dispune de o bara de haine pentru umerase, ce permite depozitarea si pastrarea ordonata a articolelor de imbracaminte. Aceasta caracteristica este ideala pentru a avea la indemana..
Camera Tineret
Camera Tineret

Patul este amplasat la perete si este proiectat pentru o saltea de 140*190 cm. Acesta dispune de un sertar generos, cu un fund din pal gros de 16 mm si role care ruleaza direct pe podea, asigurand o rezistenta..
Saltea Memorie
Saltea Memorie

Salteaua memori este special conceputa pentru a oferi un suport ergonomic si un confort exceptional. Materialul memory foam, calitatea superioara a stofei si detaliile de design fac din aceasta saltea..
Corp Inferior Negru Sertare Metalice
Corp Inferior Negru Sertare Metalice

Corpul inferior este o piesa de mobilier care are doua sertare metalice pentru depozitarea greutatii. Aceste sertare sunt realizate din metal si au oprite pentru a preveni deschiderea lor accidentala...
Biblioteca Dreapta
Biblioteca Dreapta

Fiecare corp al bibliotecii poate fi pozitionat intr-un mod diferit, in functie de configuratia dorita in camera. Toate corpurile sunt prevazute cu suruburi de cuplare, incluse in accesorii, pentru a asigura..
Pat Tapitat Somiera
Pat Tapitat Somiera

Patul tapitat este de culoare bej si are dimensiunile de 1600x2000 mm. Este conceput pentru a gazdui o saltea cu dimensiunea de 160x200 cm. Materialele utilizate pentru constructia acestuia includ PAL..

Copyright 2023 - Mobilier pentru casa si birou recomandate de Plus.ro, partener Spectral. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.